Afișez 1 - 80 din 106 rezultate

Livrare buchete de flori la domiciliu în toată Vrancea.

Surprinde persoana dragă!

Alege un buchet de flori proaspăt din trandafiri, hortensii sau flori exotice!

Putem livra în Focșani, Tecuci, Rm. Sarat și tot restul Vrancei la data și intervalul orar pe care îl selectați chiar în mai puțin de 1 oră (va trebui să ne suntati înainte pentru a verifica disponibilitatea).

Toate construcțiile florale sunt creații proprii, fără intermediari și imagini generice cu buchete care nu au nici o legătură cu realitatea. Comandă online acum un buchet de flori, atașează un mesaj iar noi îl vom livra gratuit conform specificațiilor dumneavoastră.

Atelierul nostru din Focșani vă oferă zi de zi o varietate de buchete flori, decorațiuni și aranjamente florale pentru diverse ocazii speciale. Buchete flori personalizate pentru orice moment din viața dumneavoastră. Indiferent că este o zi de naștere, o onomastică sau o altă sărbătoare, o atenție pentru un partener de afaceri sau pur și simplu dorești să aduci un zâmbet pe buzele cuiva drag fără un motiv anume.

Va așteptăm în florărie ! Adresa noastră este, Focșani, Ștefan cel Mare 23, vizavi Atelier Arbia.

Mici Secrete În Îngrijirea Florilor

Vrem să împărtășim câteva secrete cu voi!

Schimbați apa ( rece ) în fiecare zi. Tăiați 1 cm din codițele florilor cu un foarfece de grădină sau un cuțit odată la 2 zile.

V-ați întrebat vreodată cum se pot revitaliza minunatele hortensii (Hydrangea)? Foarte simplu. Cu un cuțit sau un foarfece de grădina se secționează oblic tijă aproximativ 1 cm și se cufundă în apă fierbinte. Se menține așa atât timp cât e nevoie pentru împrospătarea completă, uneori durează chiar și 3 ore așa că trebuie răbdare. Trandafirii se pot menține proaspeți dacă se execută procedeul de mai sus cu unele specificații: să nu se îndepărteze spinii de pe tijă și să nu fie frunze în apă.