Afișez toate cele 6 rezultate

Lumânări De Cununie / Nuntă În Focșani

Lumânări albe simple ornate cu flori proaspete pentru nuntă.

Lumânări de cununie scurte cu decorații florale premium disponibile la comandă în floraria noastră online, livrarea se face la data și intervalul orar pe care îl alegeți. Livrările se pot face în toată Vrancea, totuși, înainte de efectuarea unei comenzi online va trebui să verificați disponibilitatea. Preferăm hortensiile, bujorii și calele, dar putem realiza orice tip de lumânări de cununie doriți, prețurile din această pagină sunt pentru o pereche (2 lumânări).

Puteți alege din multitudinea de modele care au fost realizate sau puteți veni cu ideea proprie, orice tip de lumânări de cununie pot fi realizate.

Pentru a plasa o comandă de lumânări cununie programați o întâlnire la noi în florărie sau alegeți unul dintre modelele de pe site-ul nostru. Livrarea se va face la data aleasă.

Lumânări de cununie în Focșani într-o varietate practic infinită de culori și modele. Lumânări de cununie cu flori pe o singură parte sau cu aranjamentul floral sferic. Lumânări cu trandafiri, hortensii, lisianthus, frezii, lalele, iederă, crizanteme și lista poate continuă. Lumânări de cununie albe simple, de înălțime normală sau scurte.

Adresa noastră, Ștefan cel Mare 23 vizavi Atelier Arbia. Va așteptăm! Comanda se face cu cel puțin o săptămâna înainte de eveniment.