Buchet rotund mare cu trandafiri, frezii și hortensii

435 lei

 

Descriere

Buchetul va fi realizat de un florar cu peste 10 ani de experiență.

Conține flori ce sunt în stocul florăriei noastre tot timpul anului.

Include 4 hortensii, 6 trandafiri, 1 antirrhinum, 4 frezii, 5 alstroemeria, 3 hypericum, 3 lisiathus și eucalipt.

Fiind un buchet de dimensiune mare poate fi dăruit unei persoane foarte apropiate din viața ta. Poți dărui acest buchet mamei tale sau soției la împlinirea anilor. E un buchet potrivit pentru aniversarea căsătoriei, sau de ce nu, ca să o ceri în căsătorie dacă încă nu ai făcut-o.

Livrare în aceeași zi atât în Focșani cât și în restul județului Vrancea.

În funcție de disponibilitatea noastră puteți trimite în termen de 1-2 ore în orice colț al județului Vrancea. În 1-2 ore de la primirea comenzii! Și asta nu este tot, comenzile cu livrare în aceași zi se pot efectua până la ora 18. Livrarea este gratuită în Focșani și se face direct la ușa destinatarului. Florile vor fi dăruite păstrând eticheta și având în vedere tot timpul faptul că livrarea este o surpriză. Opțional este disponibilă și livrarea contactless, nu este necesar decât să ne precizați acest lucru.

Includem un plic cu hrană de flori și instrucțiuni pentru destinatarul buchetului.

Pentru a fi siguri că destinatara se va bucura cât mai mult timp de acest buchet generos vom include instrucțiuni de îngrijire tipărite pe carton și un plic cu hrană de flori.

Îngrijire: ajută foarte mult o temperatura ambientală scăzută. Schimbați apa din vază odată pe zi cu una rece de la robinet. Revitalizați florile hortensiei pulverizând apa proaspătă de la robinet direct pe acestea. Veți vedea cum în 30, 60 de minute floarea se va reface la forma maximă devenind tare și plină de viață. Este deasemenea recomandat să faceți o taiatura proaspătă florilor cel puțin odată la 3 zile. 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet rotund mare cu trandafiri, frezii și hortensii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *