Buchet voluminos cu flori roz, mov și roșii

645 lei

 

Descriere

Un buchet de mari dimensiuni ce pune accentul pe volum.

Conține  flori și accesorii după cum urmează:

10 nerine roșii, 7 eustoma mov, 8 minitrandafiri roz, 5 trandafiri roz deschis, un sfert de legătură vaccinum și o legătură de eucalipt cinerea.

Livrare în aceeași zi, în toată Vrancea.

Dacă plasezi o comandă până în ora 18:00 ai posibilitatea de a alege livrare în aceeași zi. Este posibil ca comenzile efectuate sâmbăta și duminica să poate fi livrate în aceeași zi dacă sunt trimise cel târziu până la ora 15:00.

Beneficiezi de livrare gratuită în municipiul Focșani. Contra unui cost de transport putem livra buchetul în orice punct accesibil al județului Vrancea.

Instrucțiuni de îngrijire.

Toate buchetele livrate de florăria noastră includ un plic, sau mai multe, cu hrană de flori. Pentru prelungirea prospețimii florilor din buchet îți recomandăm să îl desfaci pentru a separa firele între ele. În plus, fiind un buchet cu foarte multe fire de flori și verdeață luxuriantă, poți umple mai multe vaze cu flori. În felul acesta te poți bucura de luxul florilor proaspete în toată locuința.

Ai în vedere să schimbi apa din vază (vaze) și să tai aproximativ 2-3 centimetri din vârfurile codițelor la câteva zile. Pentru asta, folosește un foarfece de grădină sau, dacă ai dexteritate, un cutter sau un cuțit ascuțit.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet voluminos cu flori roz, mov și roșii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *