Buchet cu 11 trandafiri roșii

235 lei

 

Descriere

Buchet construit în floraria noastră din Focșani. Livrare personală în toată Vrancea. Va fi acompaniat de mesaj personalizat.

Conține 11 trandafiri roșii, 5 pistacia, 2 ambalaje hârtie și o fundă textilă.

Din experiență vă pot spune că aproape toate buchetele cu trandafiri roșii pe care le-am livrat până acum în Focșani (și nu numai) au avut ca motivare iubirea.

Preferințele sunt aproape mereu aceleași… doresc să îl livrați dar să nu atașați nici un mesaj și să nu spuneți cine l-a trimis.

Vă reamintim că mesajul atașat este opțional și nu menționăm identitatea dumneavoastră decât în cazul în care ne cereți expres.

Asta fiind spus, pentru a evita situațiile neplăcute, vă recomandăm să contactați destinatarul după livrarea buchetului.

Aflați cum se îngrijesc trandafirii roșii tăiați.

Trandafirii roșii tăiați, la fel ca și celelalte flori cu tije lemnoase, au nevoie de o tăietură proaspătă a tulpinii pentru ca apa să ajungă nestingherită la floare. Odată la 2-3 zile tăiați cu un cuțit, sau ideal cu un foarfece de grădină, 1-2 centimetri din capătul codiței pe diagonală pentru a mari suprafața de contact cu apa. Schimbați apa din vaza zilnic cu una proaspătă și rece pentru a împiedica proliferarea bacteriilor. Temperatura ambientală nu ar trebui să depășească 22 de grade Celsius.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet cu 11 trandafiri roșii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *