Afișez toate cele 15 rezultate

Aranjamente florale masă pentru orice locație din Vrancea.

Totul începe cu o vizită la florărie. Vă așteptăm!

Crizanteme albe, hortensii roz, frezii roșii, flori exotice, avem lista completă la florărie.

Comanda aranjamentelor florale de nuntă se face cu cel puțin 2 săptămâni înainte de eveniment.
Aranjamente florale pentru toate locațiile de nunți din orașul Focșani.

Valentino Events, David’s, Ghibi Ballroom, Laguna Resort, Grand’Or, va putem face recomandări de construcții florale care sunt indicate pentru fiecare local în parte. Alegeți modelul de aranjament floral care va reprezintă cu florile preferate, noi ne vom ocupă de restul.
Este foarte important pentru noi să fiți 100% mulțumiți de rezultat. Pentru aceasta vom face o proba a aranjamentului floral înainte de ziua nunții pentru a-l vedea cum arată în realitate. Fără surprize ! Asta fără să va coste nimic. În prețul aranjamentelor florale sunt incluse toate costurile, nu plătiți în plus închirierea vaselor din sticlă.

Ne vom ocupă de transport și așezarea aranjamentelor pe masă, nu trebuie să aveți vreo grijă în plus. Fără costuri adiționale!
Alte tipuri de decoratiuni florale pentru nuntă.
Vă așteptăm cu idei pentru a le pune în practică.
Sunt disponibile și alte tipuri de decorațiuni florale ce nu sunt prezentate pe acest site. Începând cu coronițe cu flori, arcade, sau împodobirea cu flori a locuintei în care se vor tine pregătirile nunții.

Bine de știut: în prețul aranjamentului este inclus și transportul la locație și așezarea / prinderea acestora. Disponibilitatea serviciilor este atât pentru Focșani, Vrancea cât și pentru alte orașe și locații din țară.

Putem livra florile pentru nuntă voastră din Tecuci cât și pentru nunta voastră la Hadar Chalet. Disponibilitatea este limitată în funcție de volumul de muncă din acel weekend când doriți livrarea. Putem discuta și personaliza construcțiile florale de care aveți nevoie prin intermediul unei discuții online sau față în față în florărie (este necesară o programare în prealabil pentru întâlnirea din florărie).