Afișez toate cele 52 de rezultate

Aranjamente florale cu livrare la domiciliu în toată Vrancea.

Bine de știut, informații generale.

Vă oferim o gamă atent selectată de aranjamente florale, coșuri cu flori și cutii cu flori cu livrare gratuită în Focșani și contra cost în toată Vrancea.

În limita disponibilității, livrarea se poate face și în mai puțin de 1 ora de la efectuarea comenzii online. Plata securizată se face prin card de credit sau debit prin intermediul MobilPay. La cerere putem livra și alt timp de construcție florală, spuneți-ne ce flori preferați, dimensiunea buchetului și noi ne vom ocupă de restul.

Aveți drum în Focșani? Va așteptăm și să ne treceți pragul florăriei pentru a construi buchete și aranjamente împreună. Primim săptămânal flori proaspete particulare, începând cu hortensii foarte mari și terminând cu ranunculus sau trandafiri David Austin. Adresa noastră este Ștefan cel Mare 23 (lângă salon Ella).

Sfaturi privind îngrijirea aranjamentelor florale

Toate aranjamentele florale comandate online la floraria noastra includ și instrucțiuni de îngrijire.

Atat aranjamentele florale in coșuri cât și cele în cutie cartonată au un strat impermeabil de protecție care impiedica curgerea apei.

Cum era cazul, apa proaspătă adăugată in funcție de necesitate reprezinta cel mai important lucru pe care trebuie sa îl aveți în vedere.

Este necesară de-asemenea sa feriți florile de lumina directa a soarelui și alte surse de căldură.

Un aranjament floral ce are ca baza buretele floristic poate rezista până la 2 săptămâni. Țineți cont ca anumite flori tăiate sunt mai puțin longevive decât altele. Un exemplu sunt lalele, vara ele nu rezistă mai mult de câteva zile. La polul opus puteți să vă așteptați ca lisianthus sa rămână proaspăt pana la 2 săptămâni.