Afișez toate cele 9 rezultate

Lumânări De Botez În Focșani

Peste 10 ani de experiență

Urmează botezul micuței / micuțului și vreți să vă livrăm la domiciliu în Focșani sau altă localitate, sat, comună din Vrancea?

Floraria noastră online oferă posibilitatea de a comandă lumânări de botez cu plata direct pe site iar livrarea să se facă în termen de cel puțîn 2 săptămâni la dată și ora pe care o selectați atunci când finalizați comandă.

Doriți un altfel de aranjament floral pe lumânare? Putem să realizăm la comandă orice tip aveți nevoie, trimiteți-ne o fotografie iar noi ne ocupăm de restul.

Lumânări albe simple ornate cu flori proaspete pentru botez. Puteți alege din multitudinea de modele care au fost realizate sau puteți veni cu ideea proprie, orice tip de lumânare de botez poate fi realizată. Lumânări de botez cu jucării de plus! Adaugă un cadou micuțului, un ursuleț de plus, un epuras sau buburuze. Jucării care cu siguranță vor face diferența în colecția prichindelului, jucării care au fost alături la taină botezului.

Pentru a plasa o comandă personalizată programați o întâlnire la noi în florărie sau alegeți unul dintre modelele de pe site-ul nostru. Termenul de livrare este de o săptămâna.