(O recenzie client)

Buchet din trandafiri albi și eucalipt

175 lei

 

Descriere

Buchetele frumoase nu trebuie să fie neapărat cu multe flori.

Buchetul are în componență urmatoarele:

7 trandafiri albi Avalanche, eucalipt Cinerea și fundă din iută brodată cu dantelă albă.

Un buchet care poate exprima simpatie și respect pentru o persoană dragă. Florile deschid uși, transmit emoții și fac oamenii să iși acorde atenție. Trandafirii albi denotă delicatețe iar cine îi va primi îi va aprecia cu siguranță. Este un buchet universal ce îl poți dărui în orice circumstanță atât mamei, soției, unui prieten, profesorului sau unui partener de afaceri. Poți să o ceri de soție sau poți contribui cu el la podul de flori pe sub care trec doi tineri proaspăt căsătoriți. Este un buchet pe care îl poți dărui când mergi într-o  vizită sau pur și simplu îl poți achiziționa pentru a-ți satisface pura ta plăcere.

Soiul trandafirilor albi din buchet este Avalanche. Acest soi este caracterizat de dimensiunea mare a florii, de petale catifelate și rezistență mare la schimbările de temperatură. În funcție de momentul în care sunt achiziționați din florărie, pot rămâne proaspeți și mai mult de o săptămână. Buchetul este aproape mereu în stoc și îl putem livra pe toată raza județului Vrancea.

Includem buchetului și instrucțiunile de îngrijire alături de un plic cu hrană de flori.

Conform instrucțiunilor atașate buchetului de flori, pentru o prospețime de cât mai lungă durată, aveți în vedere următoarele.

Tăiați odată la 2 zile codițele cu un foarfece de grădină și schimbați zilnic apa cu una proaspătă de la robinet. Adăugați în apa din vază câte jumătate din plicul cu hrană florală în ziua 1 și 3. Omogenizați bine înainte să așezați buchetul. Evitați să supuneți buchetul unor schimbări extreme de temperatură sau la temperaturi mici de sub 5 grade Celsius. După ziua 3 verificați interiorul vazei să nu existe depuneri, curățați cu detergent și clătiți din abundență.

Te așteptăm cu drag să ne treci pragul și în florăria din Focșani, pe strada Ștefan cel Mare 23.

1 recenzie pentru Buchet din trandafiri albi și eucalipt

  1. Laura C.

    Plăcut impresionată.

    Am comandat cu o seară înainte de o mare sărbătoare și un frumos buchet de trandafiri a ajuns dimineață la mama mea.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *