NUNTĂ LAGUNA FOCȘANI

Când un eveniment atât de important urmează a se desfășura pe lângă febra pregătirilor se instalează și un val de emoții.

Cu o săptămână înainte se verifică toate detaliile, se face centralizarea florilor și se comandă necesarul de flori și tot ce este nevoie pentru bunul mers al lucrurilor.

A te ocupa de partea decorațiunilor florale nu este chiar foarte ușor. Se începe cu partea de prospecțiuni pentru a afla detalii importante și anume florile preferate ale viitoarei mirese și cromatica dorită. De la aceste detalii creionăm întregul proiect. Se decide forma aranjamentului floral, tipul de suport fie din sticlă sau metalic.

Alegem flori care să fie diferite ca volum. Important să folosim flori cu inflorescențe mici, medii și mari. Astfel creăm un joc vizual încântător. Am folosit pentru aceste aranjamente flori ca hortensii, trandafiri, mini trandafiri, lisianthus și ca verdeață eucalipt cinerea, ruscus, salal, pistacia și iederă. Decorațiunile florale au înfrumusețat zona cu mesele invitaților, cea a mirilor și perimetrul exterior.

Vremea a permis oficierea ceremoniei civile la locație. Decorul a fost cu flori precum aranjamente la întâmpinare, aranjamente pe arcada și pe masa unde s-au căsătorit civil mirii. Buchetul miresei răspândește parfum de luna Mai. Am folosit cei mai frumoși bujori. Bujorii Sarah Bernhardt sunt cei mai cunoscuți și mai iubiți bujori din lume. Sunt de un roz pal și emană un parfum intens. Florile folosite au respectat paleta de culori a evenimentului și anume tonuri de alb, verde și roz.

Dacă evenimentul tău se apropie sau ești wedding planner ne poți contacta telefonic la +4 0742 111 375 pentru a stabili o întâlnire să ne cunoaștem și să discutăm despre proiectul nunții tale.

arcadă flori ceremonie nuntă
Decorațiune din flori pentru arcadă
Buchet de mireasă din bujori roz
Florăria EMA Focșani
Toader Photography
Ceremonie civilă în aer liber
brățări din flori domnișoare de onoare
aranjament flori pentru auto
aranjament masă nuntă Focșani
Decorațiuni masă miri
aranjamente prezidiu
Nuntă Focșani
Nuntă Laguna Resort Focșani

Copyright imagini © Toader Photography