Tipuri Buchete De Mireasa

Cum Arata Buchetul Tau De Mireasa?

Ei bine, exista mai multe tipuri de buchete de mireasa. Mai jos am alcatuit o lista cu buchetele cele mai folosite la noi in Romania. 

Buchet Mireasa Semirotund

Buchetul semi rotund de mireasa este cel mai solicitat de clientele noastre. Poate fi perfect structurat, floare langa floare sau mai aerisit cu verdeata printre flori. Cozile pot fi scurte sau mai lungi (in functie de inaltimea miresei), tijele putand fi invelite in saten, panglica de organza catifea sau sirag de perle.

Tipuri Buchete Mireasa

Buchetul Biedermeier

Buchetul Biedermeier este un buchet in care florile sunt atent aranjate circular si in mai multe straturi, ceea ce ii ofera o geometrie foarte placuta. De exemplu, un rand de nerine, un rand de bouvardia, un rand de frezii etc.

Buchetul Lung

Buchetul lung de tinut pe brat a devenit popular în începutul anilor 1900 sub numele de buchet Bernhardt inspirat de actrita Sarah Bernhardt. Este compus din flori si verdeata, asezate liber, tinut natural pe brat iar tijele doar stranse intr- o funda. Un astfel de buchet de mireasa chic poate contine gladiole, orhidee, trandafiri cu tulpina lunga, delphinium si Larkspur.

Tipuri Buchete Mireasa

Glamelia

Buchetul Glamelia este buchet de flori folosit mai ales pentru mirese cu un buget nelimitat. Acest buchet este de fapt o floare construita din sute de petale pentru a arata ca o floare enormă. Este un buchet de mireasa gratios si elegant. Aceasta tehnica consuma foarte multe flori pentru ca sunt si pierderi dar foarte mult timp pentru cea care il realizeaza de aici survine un pret mare.

Evantai

Buchetul de mireasa Evantai este un simplu buchet de mireasa compus dintr- un evantai lacapatul caruia se adauga flori.

Semiluna

Buchetul Semiluna apare sub forma unui sfert luna, ca un arc, folosind flori distinse cu forme bine definite, de multe ori orhidee.

Manson

Buchetul Manson este un buchet de iarna format dintr- un manson pe care se adauga o constructie florala. Neobisnuit si unic este o alegere perfecta pentru o nunta de iarna.

Buchetul De Mireasa In Cascada

Buchetul Cascada sau tip lacrima este proiectat din flori curgatoare care se extind fluid pe rochie pana aproape de genunchii miresei.
 

Buchetul Glob

Buchetul de mireasa Glob este construit pe o bila din burete in care se infig florile dorite si sustinut de o bucla din saten rezistent.

Buchet In Forma De Sceptru

Buchetul Sceptru este unul dramatic compus dintr- un glob mic sau mare de flori iar tijele ascunse in verdeata foarte lunga tip steelgrass.