Ce Buchete Cu Flori De Toamna Poti Darui in 2020

In aceasta perioada efectele scaderii temperaturilor incep sa isi faca simtita prezenta. Daca in gradina ne bucuram inca de flori  tomnatice precum crizanteme, aster, dalii, salvie, amaranthus in florarii gasim aceeasi diversitate de flori: mathiola, trandafiri,  frezii, hortensii, crini, bouvardia, gerbera, anemone, lavanda, cale etc.

Flori De Toamna Cu Nume Sonore

Buchete Cu Crizanteme

Crizantema este floarea reprezentativa  a toamnei.

Este stapana de necontestat a gradinilor in sezonul de toamna. Este o alegere minunata pentru aceasta perioada a anului, avand in vedere ca ramane inflorita pana toamna tarziu, imbogatindu-ti spațtul din jurul casei.

Aceasta floare cuprinde peste 100 de specii care acopera o multime de nuante. Ea se numara printre cele mai raspandite plante din tara noastra, fiind extrem de indragita pentru ca nu este pretentioasa in privinta solului.

Singurele lucruri la care trebuie sa fii atenta sunt lumina puternica si inghesuiala din gradina. Ia în considerare ca aerul trebuie sa circule bine printre tufe, pentru a evita aparitia unor daunatori. 

Crizantema este una dintre florile poate cele mai rezistente la frig, ce infloreste pana spre sfarsitul anului, inveselindu-ne in zilele mohorate ce parca ne fac sa fim tristi. Crizantema olandeza se gaseste in florarii tot anul si este cea mai folosita floare in buchete si aranjamente florale.

Buchete Cu Dalii

Dalia este o alta floare de toamna spectaculoasa,  atat prin colorit, cat si prin dimensiune.

Cuprinde 15 specii cu dimensiuni de pana la 2 metri.

Daliile se dezvolta puternic pe timpul primaverii si verii pentru a izbucni toamna intr-o paleta de culori superbe care iti vor impodobi gradina.

Florile mari si bogate sunt innobilate de culori precum alb, roz, violet, portocaliu, galben, grena, etc.

Dalia este o planta iubitoare de soare, prin urmare va trebui sa o ferim de locurile umbroase, cu vant puternic.

Se recomanda a fi udate destul de des, zilnic dacă este posibil, iar solul are nevoie de humus.

Daliile sunt extrem de folosite si vara in buchete de mireasa si aranjamente florale pentru nunti dand o nota boema intregului concept floral.