Ce Buchete Cu Flori De Toamnă Poți Dărui în 2020

În această perioadă efectele scăderii temperaturilor încep să își facă simțită prezența.

Dacă în grădina ne bucurăm încă de flori  tomnatice precum crizanteme, aster, dalii, salvie, amaranthus în florarii găsim aceeași diversitate de flori: mathiola, trandafiri,  frezii, hortensii, crini, bouvardia, gerberă, anemone, lavandă, cale etc.

Flori de toamnă cu nume sonore.

Buchete cu Crizanteme.

Crizantema este floarea reprezentativă  a toamnei.

Este stăpâna de necontestat a grădinilor în sezonul de toamnă. Este o alegere minunată pentru această perioadă a anului, având în vedere că rămâne înflorită până toamna târziu, îmbogățindu-ți spațtul din jurul casei.

Această floare cuprinde peste 100 de specii care acoperă o mulțime de nuanțe. Ea se numără printre cele mai răspândite plante din țară noastră, fiind extrem de îndrăgită pentru că nu este pretențioasă în privința solului. 

Singurele lucruri la care trebuie să fii atentă sunt lumina puternică și înghesuială din grădină. Ia în considerare că aerul trebuie să circule bine printre tufe, pentru a evita apariția unor dăunători. 

Crizantema este una dintre florile poate cele mai rezistente la frig, ce înflorește până spre sfârșitul anului, inveselindu-ne în zilele mohorâte ce parcă ne fac să fim triști. Crizantema olandeză se găsește în florarii tot anul și este cea mai folosită floare în buchete și aranjamente florale.

Buchete cu Dalii.

Dalia este o altă floare de toamnă spectaculoasă,  atât prin colorit, cât și prin dimensiune.

Cuprinde 15 specii cu dimensiuni de până la 2 metri.

Daliile se dezvoltă puternic pe timpul primăverii și verii pentru a izbucni toamna într-o paleta de culori superbe care îți vor împodobi grădina.

Florile mari și bogate sunt înnobilate de culori precum alb, roz, violet, portocaliu, galben, grena, etc.

Dalia este o plantă iubitoare de soare, prin urmare va trebui să o ferim de locurile umbroase, cu vânt puternic. 

Se recomandă a fi udate destul de des, zilnic dacă este posibil, iar solul are nevoie de humus.

Daliile sunt extrem de folosite și vara în buchete de mireasă și aranjamente florale pentru nunți dând o notă boemă întregului concept floral.

Buchete cu Aster.

Buchete cu Gerbera.

Buchete Cu Brasica.

Buchete cu Amaranthus.