Afișez toate cele 23 de rezultate

Flori pentru a celebra ziua numelui de Sf. Mihail și Gavriil.

La mulți ani Mihaela și Gabriela!

Pe 8 noiembrie îi sărbătorim pe Sfinții Arhangheli Mihai și Gavriil. Este o zi foarte importantă pentru ortodocși și este frumos să nu îi uitam pe cei care poartă numele Mihaela, Mihai, Michaela, Mihail, Mihăiță, Mișu, Mihnea, Miță, Michi, Mihalache, Mihalcea, Mihalache, Gabriel, Gabriela, Găbiță, Gabi, Gavril, Gavriil. Sărbătorirea numelui este o tradiție veche în Europa și America Latină prin care sunt sărbătoriți  oamenii ce au un prenume apropiat cu a unui nume de sfânt. Ziua numelui se celebrează în date anume stabilite de calendarul creștin-ortodox.

Îți punem la dispoziție o colecție generoasă de buchete și aranjamente. Suntem siguri că vei găsi ceva pe placul tău și al destinatarei. Poți alege între buchete de flori compacte clasice, buchete medii sau îți poți răsfăța mama, soția sau prietena cu un buchet voluptos cu un număr impresionat de flori.

Livrare și în aceeași zi în 1-2 ore de la momentul plasării comenzii.

Dăruiește un moment frumos ce va bucura destinatara sau destinatarul. A dărui flori este o surpriză foarte apreciată! Este un mod prin care noi oamenii comunicăm emoții și suntem mai aproape de un membru al familiei. Acest lucru este amplificat și de notificarea pe care o ve-i primi pe telefon imediat ce florile vor fi dăruite.

Programul de livrare luni 8 noiembrie 2021 începe la ora 9 dimnieața iar ultima comandă poate fi livrată la ora 20. Comenzile cu livrare în aceeași zi pot fi plasate până la oră foarte târzie, până la ora 18:00. Puteți atașa florilor și un tort delicios din ciocolată sau fructe de pădure pentru a amplifica și mai mult gestul de respect, felicitare sau mulțumire.

Te așteptăm și să ne treci pragul în florăria din Focșani, pe strada Ștefan cel Mare 23.