Afișez toate cele 21 de rezultate

Sărbătorește alături de cei dragi Floriile.

Prin intermediul nostru puteți trimite flori de Florii dacă sunteți departe.

De sărbătoarea Floriilor se sărbătoresc persoanele cu numele de flori. Câteva din numele de flori sărbătorite cu această ocazie sunt: Florina, Violeta, Brândușa, Anemona, Codruța, Crina, Delia, Florența, Lăcrămioara, Laura, Margareta, Narcisa și Violeta. Duminica Floriilor este la ortodocși cea mai mare sărbătoare dinaintea Paștelui. Este un moment în care familiile se reunesc și aduc ramuri de salcie la biserică. Conform tradiției creștine, ramurile de salcie amintesc de ramurile de maslin cu care credincioșii l-au întâmpinat pe Isus Hristos la intrarea în Ierusalim.

Program de livrare inclusiv în duminica Floriilor. Livrare atât în Focșani cât și în restul județului Vrancea.

Avem disponibilitate pentru livrare la domiciliu oriunde în Vrancea inclusiv în duminica Floriilor. Apelați la noi cu încredere pentru a fi mesagerii unui gest frumos. Adăugați comenzii un mesaj iar noi îl vom tipări pe hârtie groasă din carton. Pentru că mesajul va fi tipărit color, puteți adăuga inclusiv caractere speciale, emoticoane sau chiar imagini. Livram flori cu drag atât în Focșani cât și în județul Vrancea. Livrarea se va face folosind curier propriu în condiții pe care le-am perfectat de-a lungul ultimilor 11 ani de livrări la domiciliu. Livrarea florilor se va face la ușă respectând normele sanitare impuse de guvernul României.

Puteți adăuga la comanda dumneavoastră și un tort savuros.

În pagina de finalizare a comenzii aveți inclusiv opțiunea de a adăuga un tort proaspăt de la un furnizor de încredere. Tot acolo aveți și alte opțiuni de cadouri. Acestea includ praline de ciocolată în diferite gramaje, o sticlă de vin sau o sticlă de șampanie.

Personalul florăriei este ❤️ vaccinat împotriva COVID-19.

Actualizare COVID-19, liniște suplimentară de sărbători.
Vă informăm că întreg personalul florăriei este vaccinat împotriva COVID-19, inclusiv curierul care va livra florile.