Afișez toate cele 16 rezultate

Flori de Sf. Constantin și Elena.

Flori particulare cu livrare în aceeași zi fără intermediari.

În 2021 această sărbătoare se serbează vineri 21 mai. Spune-le la mulți ani celor ce sărbătoresc ziua numelui cu ocazia sărbătorii Sf. Constantin și Elena. Ca în fiecare an de această mare sărbătoare florăria noastră se aprovizionează cu flori care să acopere atât cererea de buchete și aranjamente din magazinul online cât și din florărie. Numele care își serbează astăzi ziua sunt printre altele Ileana, Elena, Lenuța, Constantina, Constanța și Leana. Programul de funcționare este extins în așa fel încât puteți să ne contactați sau păși pragul florăriei încă de la orele 8 dimineața.

Livrăm flori de Constantin și Elena atât în Focșani cât și în orice altă locație din Vrancea. Livrarea se face în aceeași zi fără a apela la intermediari prin intermediul curierului propriu. Livrarea în Focșani rămâne gratuită și contra cost pentru comenzile cu livrare în restul județului Vrancea. In cazul în care aveți dubii în privința florilor pe care să le comandați online, vă stăm la dispoziție telefonic, pe Facebook sau prin email pentru a construi buchetul sau aranjamentul împreună cu flori de sezon. Surprinde cu flori la domiciliu prin intermediul nostru!

Adăugați un cadou la finalul comenzii.

Aveți opțiunea de a adauga buchetului sau aranjamentului floral un tort delicios, o sticlă de șampanie sau praline. Pe tot parcursul comenzii, începând de plasare până la livrare puteți face modificări în ceea ce privește ora de livrare sau alte detalii ce necesită o schimbare. Modificarea intervalului orar de livrare se va realiza în limita disponibilității.

Transportul florilor se face în recipiente speciale cu apă. Buchetele și aranjamentele conțin pe lângă mesajul atașat și logo-ul discret al florariei, instrucțiunile detaliate cu modul de îngrijire. Puteți plăti cu cardul prin intermediul MobilPay, în florărie sau la livrare în cazul în care dumneavoastră sunteți destinatarul.