Flori Comandate Online Cu Livrare In Toata Vrancea

Incepand cu luna noiembrie 2018 ne extindem aria de acoperire a livrarilor in tot judetul Vrancea.

*Update Octombrie 2019, am creat pagina pentru livrarile de flori in Tecuci.

Continuam sa livram gratuit in imediata vecinatate a municipiului Focsani si contra cost in rest.

Implementarea costurilor de livrare urmeaza sa se faca in perioada urmatoare, dar nu mai tarziu de sfarsitul lunii.

Totodata urmeaza cateva investitii in platforma online, care speram noi, vor aduce un plus de functionalitate ce se va traduce intr-o aliniere cu restul florariilor online din Romania.

Flori Cu Livrare In Focsani Si Restul Vrancei In Fiecare Zi A Saptamanii

Daca pana acum aveam un program limitat in weekend, incepand de astazi livrarile in Focsani si tot restul Vrancei se vor face in intervalul orar 9 – 20, de Luni pana Duminica.

Alte Noutati

Livrare In Mai Putin De 1 Ora

Puteti sa ne sunati, sunt foarte mari sanse ca sa putem face o livrare in mai putin de 1 ora, sunati-ne sa aflati disponibilitate (nu vom onora cereri care se vor plasa in afara programului de functionare al florariei).

Complicitate La Livrare

Numarul de telefon al persoanei careia doriti sa-i facem livrarea ramane obligatoriu, asta fiind spus nu vom mai suna decat in ultima instanta, atunci cand nu primim raspuns la interfon sau nu o gasim la institutia specificata.

Totusi vom proceda in acest fel doar pentru livrarile in Focsani, daca doriti livrarea la Tulnici, vom suna inainte sa pornim la drum, motivul este lesne de inteles :).

Livrari In Afara Programului

La fel ca livrarea in mai putin de 1 ora sunt sanse sa putem onora o livrare dupa ora 20 si mai putin probabil inainte de ora 9.

Totusi nu vom putea onora livrari cu comenzi plasate in afara programului de functionare.

Disponibilitate Mai Mare A Florilor

Florile din categoria buchete si aranjamente florale ( cu variatii de culoare ) sunt in stoc saptamanal dar cu disponibilitate limitata in functie de volumul vanzarilor si preferintele clientilor nostri atat din floraria fizica cat si din floraria online. Ne puteti contacta pentru a afla stocul in timp real.