Flori Comandate Online Cu Livrare În Toată Vrancea

Începând cu luna noiembrie 2018 ne extindem aria de acoperire a livrărilor în tot județul Vrancea, suntem o florărie cu sediul în Focșani cu livrare în tot județul.

Continuăm să livrăm gratuit în imediată vecinătate a municipiului Focșani și contra cost în rest.

Implementarea costurilor de livrare urmează să se facă în perioada următoare, dar nu mai târziu de sfârșitul lunii.

Totodată urmează câteva investiții în platforma online, care sperăm noi, vor aduce un plus de funcționalitate ce se va traduce într-o aliniere cu restul florariilor online din România.

Flori cu livrare în toată Vrancea în fiecare zi a săptămânii.

Dacă până acum aveam un program limitat în weekend, începând de astăzi livrările în Focșani și tot restul Vrancei se vor face în intervalul orar 9 – 20, de Luni până Duminică.

Alte noutăți.

Livrare în mai puțîn de 1 ora.

Puteți să ne sunați, sunt foarte mari șanse că să putem face o livrare în mai puțin de 1 ora, sunăți-ne să aflăți disponibilitate (nu vom onora cereri care se vor plasa în afara programului de funcționare al florăriei).

Complicitate la livrare.

Numărul de telefon al persoanei căreia doriți să-i facem livrarea rămâne obligatoriu, asta fiind spus nu vom mai sună decât în ultima instanța, atunci când nu primim răspuns la interfon sau nu o găsim la instituția specificată.

Totuși vom proceda în acest fel doar pentru livrările în Focșani, dacă doriți livrarea la Tulnici, vom sună înainte să pornim la drum, motivul este lesne de înțeles :).

Disponibilitate mai mare a florilor.

Florile din categoria buchete și aranjamente florale ( cu variații de culoare ) sunt în stoc săptămânal dar cu disponibilitate limitată în funcție de volumul vânzărilor și preferințele clienților noștri atât din floraria fizică cât și din floraria online. Ne puteți contacta pentru a afla stocul în timp real.