Florăria online Superflori acum și în Bacău

Bună, începând de acum poți comanda flori online cu livrare în municipiul Bacău prin intermediul SuperFlori.

Introducere

Superflori este un marketplace care oferă tehnologia și ușurința de utilizare pentru ca florarii să se se ocupe de ceea ce știu ei mai bine, să fie mesagerii unui gest frumos, dăruind flori în numele tău. Secțiunea Bacău a site-ului îți pune la dispoziție un catalog online de buchete, aranjamente florale și cadouri ce pot fi livrate în aceeași zi în municipiul Bacău.

Superflori Bacău vine către tine cu transparență în procesul de comandă și livrare al construcțiilor florale. Știi de la bun început florăria care va crea și livra efectiv buchetul de flori sau aranjamentul ales.

Florărie cu sediul fizic în Bacău.

Sediul florăriei partenere este în Bacău, drept urmare pe lângă livrare îți oferim posibilitatea și să ridici personal florile din sediul atelierului partener aflat pe strada Logofăt Tăutu la numarul 5. Personalul florăriei îți stă la dispoziție pentru ați oferi consultanță și a te îndruma în alegerea florilor potrivite pentru ziua mamei tale sau pentru o aniversare importantă din viața ta.

Florăria Online SuperFlori Bacău
Superflori Bacău

Stil modern de design floral.

Floriștii atelierului de creație din municipiul Bacău îți oferă design floral modern cu atenție la micile detalii. Vrem să revii la noi, de aceea vom face tot posibilul ca așteptările tale să fie întrecute. Lucrăm cu flori proaspete particulare de calitate superioară. La noi vei găsi în stoc flori în ton cu sezonul în care ne aflăm. Odată cu venirea iernii te așteptăm cu lalele și frezii urmând ca la începutul primăverii să-ți oferim posibilitatea să trimiți celui drag din municipiul Bacău și zonele limitrofe, bujori, anemone și ranunculus.

Ce trebuie să știi?

  • Livrarea în municipiul Bacău este gratuită, livrarea în zonele limitrofe din județul Bacău se poate face doar contra cost.
  • Folosim un curier propriu care poate livra florile în condiții optime de transport și manipulare.
  • Poți plăti cu cardul online, în numerar când primești florile (atunci când dorești să le dăruiești în persoană) sau în numerar la sediul florăriei din Bacău.
  • Dacă atașezi un mesaj acesta va fi scris de mână pe o felicitare cu design particular.

Te așteptăm cu drag să trimiți flori în Bacău prin Superflori.

Echipa Superflori Bacău îți așteaptă cu drag vizita online și este gata să se pună în mișcare pentru a livra persoanei tale dragi flori încântătoare. Alege un buchet sau aranjament floral care îți este pe pac, selectează data împreună cu intervalul orar de livrare și lasă restul în seama noastră.