Afișez toate cele 47 de rezultate

Flori pentru evenimente cu livrare în Focșani.

Livrare la domiciliu, resaturant sau biserica.
Vă stăm la dispoziție cu o gama diversificata de flori pentru evenimente. Puteți alege orice produs și selecta data și ora când se va desfășura evenimentul. Florile vor fi livrate la domiciliu, la biserica sau pot fi ridicate de la noi din florărie. Aflați disponibilitatea produsului în timp real odată cu selectarea acestuia, în pagina de finalizare a comenzii. Pentru fiecare comanda puteți adăuga o serie de informații suplimentare, de care vom ține cont în funcție de disponibilitate.

Buchete de mireasă și nașa.

Puteți alege buchetul de mireasa împreună cu cel de nașa iar noi le vom livra la data evenimentului pe tot cuprinsul județului Vrancea. Puteți adăuga alte detalii comenzii, precum anumite preferințe. Puteți cere o altă cromatică sau să includem anumite flori particulare. In funcție de tradiție, nașa poate alege să plătească cele două buchete. Livrarea putând fi făcută în acest caz în ziua nunții la nașa acasă.

Lumânări de cununie.

Puteți face o comandă completă care să includă pe lângă lumânările de cununie și buchetele de mireasă și nașa. Comenzile pot fi și personalizate. Este suficient să alegeți un set de lumânări la un anumit buget și să adăugați la mențiuni modificările pe care le doriți. Prețurile de pe site sunt pentru setul de 2 bucăți.

Lumânări pentru ceremonia de botez și ghirlandă cristelniță.

Lumânarea de botez poate fi la livrată atât la domiciliu cât și la biserică cu 30 de minute înainte de ceremonie. Lumânările pe care le folosim sunt scurte, simple de culoare albă. Data livrării se poate selecta la finalizarea comenzii, în pagina datele livrării. Aveți garanția disponibilității pentru data selectată dar e posibil că anumite flori să nu fie disponibile pe bursă în acel moment. De ce exemplu, bujorii au disponibilitate scăzută toamna și iarna.

Aranjamente de masă pentru nuntă și botez.

Alegeți numărul dorit de aranjamente iar noi le vom livra la locație în intervalul orar pe care îl alegeți. În prețul aranjamentelor de masă este inclusă și închirierea suportului din sticlă sau ceramică. Aceste suporturi, vase sau vaze, vor fi ridicate de personalul florăriei noastre din Focșani după desfășurarea petrecerii, a doua zi.