Ne Extindem Aria De Livrare A Florilor In Tecuci

Datorita distantei destul de mici intre Focsani si Tecuci, incepand cu octombrie 2019 ne extindem aria de livrare in afara judetului. Asa cum puteti vedea chiar pe site-ul nostru orasul nu ne este strain. Livrarea florilor in Tecuci implica un cost modic de transport ce vin la pachet cu mai multe avantaje client.

Livrare Flori Direct La Domiciliu In Tecuci (Fara Intermediari)

Prin intermediul nostru puteti trimite simplu si rapid un buchet de flori sau un aranjament floral memorabil. Avem controlul intregului proces, incepand cu crearea constructiei florale pana la livrarea la domiciliu. Livrarea si constructia florala se face de catre floraria noastra din Focsani, fara a apela la intermediari.

Adaugati detaliile livrarii iar noi ne ocupam de indata pentru ducerea la bun sfarsit a comenzii. Livrarea putandu-se face in termen de 2 ore sau in data si intervalul orar pe care il puteti alege din platforma site-ului.

Buchet Mare Din Hortensii Cu Livrare In Tecuci

Avantajele Unei Comenzi La Noi

Intotdeauna alegerea unui furnizor se alege avand in vedere mai multi factori. Va oferim urmatoarele avantaje care nu le veti regasi la ceilalti furnizori care livreaza flori in Tecuci.

Flori Pastelate

In primul rand tipul de flori pe care il puteti comanda. Trandafiri in nuante pastelate, hortensii si frezii. Flori particulare de calitate superioara. Stocul este improspatat de 2 ori de saptamana asa ca puteti fi siguri de prospetime florilor.

Raport Calitate / Pret

Concurenta in domeniul livrarilor de flori la domiciliu ( incluzand Tecuci ) este destul de acerba. Dorim sa venim cu un avantaj destul de important in ajutorul dumneavoastra; raportul calitate / pret. Faceti o comparatie dintre pretul pe care site-ul nostru il practica pentru fiecare constructie florala in parte. Verificati componenta lor si vedeti diferenta.

Flori Cu Livrare In Tecuci

Alegerea Artistului Floral

Buchetul sau aranjamentul floral pe care il alegeti va fi construit de acelasi designer floral care a construit ceea ce vedeti pe site. Fara surprize.

Livrare Cu Un Zambet 🙂

Transportul Se Realizeaza Personal De Catre Floraria Noastra

Nu vom apela la o firma de curierat. Florile vor fi livrate in conditii de siguranta de catre noi iar daruirea acestora se va face cu un zambet.

Flori Care Ne plac

Suntem innebuniti dupa hortensii, le avem in stoc tot timpul anului. Daca doriti plante la ghiveci va putem oferi orhidee premium inalte cu 3 fire. Mai jos sunt cateva din preferintele noastre.

Dumneavoastra ce preferati?