Lista Locurilor Unde Facem Livrări La Domiciliu

Scurt Istoric.

Site-ul ematoader.ro a luat naștere în 2011, exact la un an de de la deschiderea florăriei fizice în locația în care este și în prezent.

Dorința noastră inițială a fost ceea de a prezența creațiile online.

Primii ani, siteul a funcționat că un portofoliu pentru decorațiunile florale de nuntă, fără să aibă funcționalitatea de magazin.

Între timp au apărut cereri din partea clienților pentru livrări și ne-am dorit să avem și o platforma online care să fie la dispoziția celor ce doresc să comande un buchet, aranjamentsauorhidee persoanelor dragi.

Prima comandă venită de pe site a fost livrată în Focșani pe 5 aprilie 2014 odată cu implementarea magazinului online, iar de atunci volumul a crescut de la an la an.

Cea mai populară comandă, de departe, este acel  buchet de flori livrat mamei la ziua de naștere sau de onomastica.

Mulțumim clienților că odată cu livrările făcute ne-am bucurat și noi datorită efectului numit ”Surpriză” și a emoțiilor pozitive pe care un buchet sau aranjament îl provoacă.

De ce să comanzi online?

Poți să comanzi online un buchet, aranjament floral, mixt de plante sau doar o orhidee și dacă locuiești în Focșani și dorești să nu inmanezi personal florile.

O surpriză e întotdeauna mai mult decât binevenită.

Te gândeșți la o cerere in căsătorie.

Dacă DA, noi îți putem da o mâna de ajutor.

Putem să atașăm cutia ce conține pretioasa surpriză între flori și să livrăm comandă conform dorințelor tale.

Ce e mai frumos decât să fiți într-un restaurant luând cină singuri sau cu prietenii și iubita să primească fără nici un motiv aparent un buchet sau un aranjament care conțină o cerere în căsătorie.

Dacă ți-am dat idei, așteptăm să ne contactezi!

Livrarea florilor se face in Focșani si zonele limitrofe.

Am livrat flori și o facem în continuare în:

FocșaniPetreștiVânătoriJorastiGoleștiVâlceleCampeneanca și Mândrești.

Comandă minimă pentru livrare este 80 lei iar transportul este gratuit, iar dacă este plasată pe site în timp util poate fi livrată în acceași zi. În 95% din cazuri clienții noștri solicită și atașarea unui mesaj personalizat.