Lista Locurilor Unde Facem Livrari La Domiciliu

Scurt Istoric.

Site-ul ematoader.ro a luat nastere in 2011, exact la un an de de la deschiderea florariei fizice in locatia in care este si in prezent.

Dorinta noastra initiala a fost ceea de a prezenta creatiile online.

Primii ani, site-ul a functionat ca un portofoliu pentru decoratiunile florale de nunta, fara sa aiba functionalitatea de magazin.

Intre timp au aparut cereri din partea clientilor pentru livrari si ne- am dorit sa avem  si o platforma online care sa fie la dispozitia celor ce doresc sa comande un buchet, aranjament sau orhidee persoanelor dragi.

Prima comanda venita de pe site a fost livrata in Focsani pe 5 aprilie 2014 odata cu implementarea magazinului online, iar de atunci volumul a crescut de la an la an.

Cea mai populara comanda, de departe, este acel  buchet de flori livrat mamei la ziua de nastere sau de onomastica.

Multumim clientilor ca odata cu livrarile facute ne- am bucurat si noi datorita efectului numit ”Surpriza” si a emotiilor pozitive pe care un buchet sau aranjament il provoaca.

De Ce Sa Comanzi Online

Poti sa comanzi online un buchet, aranjament floral, mixt de plante sau doar o orhidee si daca locuiesti in Focsani si doresti sa nu inmanezi personal florile.

O surpriza e intotdeauna mai mult decat binevenita.

Te Gandesti La o Cerere In Casatorie

Daca DA, noi iti putem da o mana de ajutor.

Putem sa atasam cutia ce contine pretioasa surpriza intre flori si sa livram comanda conform dorintelor tale. Ce e mai frumos decat sa fiti intr-un restaurant luand cina singuri sau cu prietenii si iubita sa primeasca fara nici un motiv un buchet sau un aranjament care contina o cerere in casatorie.

Daca ti-am dat idei, asteptam sa ne contactezi!

Livrarea Florilor Se Face In Focsani Si Zonele Limitrofe

Am livrat flori si o facem in continuare in:

Focsani, Petresti, Vanatori, JorastiGolesti, ValceleCampeneanca si Mandresti.

Comanda minima pentru livrare este 80 lei iar transportul este gratuit, iar daca este plasata pe site in timp util poate fi livrata in acceasi zi.

In 95% din cazuri clientii nostri solicita si atasarea unui mesaj personalizat.