Trandafiri Heaven Roz

100 lei300 lei

Nu este momentan în stoc
SKU: EMA-175 Categorie:
 

Descriere

Trandafiri Heaven roz la fir de așezat în vază.

Firele de trandafiri vor fi ambalate într-o folie din hârtie craft.

Poate te-ai plictisit de buchetul clasic și dorești să ai în casă pe comoda din sufragerie o vază cu flori proaspete foarte atrăgătoare. Află că indiferent dacă comanzi trandafirii pentru tine sau pentru o persoană dragă, ambalarea lor nu va lăsa de dorit. Trandafirii roz vor fi ambalați cu grijă într-o hârtie craft specială pentru flori ce este impermeabilă. În cazul în care dorești să trimiți cuiva acești trandafiri poți să atașezi un mesaj personal de mulțumire, felicitare sau respect. După detaliile comenzii vom recunoaște de la cine și pentru cine sunt florile și ne vom comporta ca atare.

Livrare în aceeași zi în condiții optime de transport.

Florile sunt perisabile și necesită atenție în timpul transportului. Trandafirii trebuie să fie hidratați și să nu fie expuși căldurii excesive. Din acest motiv livrarea de către personalul florăriei într-un timp foarte scurt este cel mai mare atu de care trebuie să beneficieze o florărie online cu livrare la domiciliu. Toate comenzile plasate pe acest website sunt livrate de personalul florăriei noastre din Focșani.

Ce trebuie să știi pentru a asigura sufrageriei cel puțin o săptămână de prospețime.

Așează vaza cu trandafiri roz într-un loc strategic, foarte vizibil, pentru a te inspira și umple cu voie bună. Ai grijă să nu îi poziționezi foarte aproape de surse de căldură sau în bătaia directă a aerului condiționat. Asigură-te că vei schimba zilnic apa din vază și ca de fiecare dată să verifici interiorul vazei pentru eventuale depuneri. Curăță cu detergent dacă este cazul și clătește din abundență după. Înainte de a așeza trandafirii în vază taie circa 2 centimetri din vârful codițelor în diagonală folosind un cuțit ascuțit sau un foarfece de grădină. repetă această acțiune odată la 3 zile.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Trandafiri Heaven Roz”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *