Trandafiri Albi Avalanche Meijer

100 lei300 lei

Nu este momentan în stoc
SKU: EMA-174 Categorie:
 

Descriere

Trandafiri albi la fir de așezat în vază.

Firele de trandafir vor fi ambalate provizoriu într-o folie ce va fi legată la bază cu șnur.

Dacă un buchet de flori nu este pe placul tău sau al destinatarei află că de acum ai posibilitatea să achiziționezi trandafiri albi la fir în pachete începând cu 10 fire ce sunt gata de așezat și răsfirat în vază de îndată ce sunt primiți. Trandafirii albi sunt flori foarte populare ce au disponibilitate pe tot parcursul anului. Poți alege cantitatea dorită selectând una dintre opțiunile disponibile.

Trandafirii albi Avlanche Meijer sunt vârful de gama al trandafirilor albi Avalanche. Este un trendafir timeless, un simbol al inocenței și a purității. Acest soi de trandafir va continua să se deschidă și după ce va fi așezat în vază dând la iveală o înflorescență superbă demnă de numele pe care îl poartă. Acești trandafiri nu au miros.

Detalii privind livrarea.

În cazul în care doriți să plasați comanda până la ora 6 seara aveți posibilitatea pentru a opta ca firele de trandafir alb să fie livrați în aceeași zi. Folosim un curier propriu, florile vor tranzita foarte repede distanța de la florărie la destinație. Pentru distanțele mai lungi din județ florile vor fi transportate într-un recipient special cu apă. Aveți posibilitatea să le comandați pentru a înfrumuseța locuința dumneavoastră sau puteți să trimiteți trandafirii cuiva drag.

Îngrijire trandafiri albi la fir.

Vă recomandăm să așezați firele de trandafir într-o vază după ce ați curățat-o în prealabil. Odată pe zi schimbați apa cu una proaspătă de la robinet. Împrospătați tăietura codițelor la 2-3 zile pentru că acestea se înfundă în timp. Tăiați 1-2 centimetri pe diagonală folosind un cuțit sau un foarfece de gradină. Țineți cont că pentru a prelungi prospețimea mai mult de o săptămână ajută să limitați numărul de frunze și lungimea tijelor florilor.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Trandafiri Albi Avalanche Meijer”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *