Orhidee La Ghiveci Deluxe Albă Formidablo

525 lei

Ghiveciul ceramic poate avea formă și culoare diferită!

Nu este momentan în stoc

Stoc epuizat

SKU: EMA-38 Categorie:
 

Descriere

Ceva în plus de dăruit persoanei dragi

Acest produs conține următoarele:

1 x Orhidee La Ghiveci Formidablo Marca Opti-Flor, 1 x Un Ghiveci Ceramic De Calitate Superioară, 1 x Mesaj Personalizat.

Flori așezate într-o cascadă ce tinde către perfecțiune.

Formidablo își are originea în arta tradițională japoneză artizanală. Utilizând o tehnică specială, florile sunt așezate și crescute în aceeași direcție. Ele sunt crescute sinuos în direcția razelor de răsărit ale soarelui.

Orhideele care cresc pentru a deveni Formidablo sunt atent selecționate după reguli stricte. După câteva luni de atenție, îngrijire și iubire, aceste flori care îți iau ochii sunt pregătite să ia locul central al biroului, holului sau a sufrageriei.

Opti-Flor Formidablo

Istoria familiei Hendriks este mai veche de 100 de ani. Au o lungă tradiție în a crește flori de cea mai înalta calitate.

Formidablo face parte din familia Royal Collection a firmei Opti-Flor și reprezintă cele mai exclusive orhidee phalaenopsis pe care natura le poate crea.

Îngrijire: temperatura optimă a mediului ambiant trebuie să fie cuprinsă între 15 și 25 de grade.

Orhideea are două ghivece. Cufundați vasul de plastic principal (interior) o dată pe săptămână în apă. Feriți planta de razele directe ale soarelui. Atenție, planta nu este comestibilă.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Orhidee La Ghiveci Deluxe Albă Formidablo”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *