Lumanare De Botez Din 100% Ceară Naturală De Albine

Preț La Cerere

Lumânarea de botez în jumate roz deschis potrivită pentru ceremonia de încreștinare a unei fetițe.

Lumânarea este disponibilă și în alte culori. Coloristica florilor poate fi modificată la cerere. Ceara folosită pentru fabricarea lumânării este 100% naturală, produsă de albine în România.

SKU: EMA-164 Categorie: Etichetă:
 

Descriere

Flori naturale + ceară naturală de albine = perechea perfectă.

Conține hortensie, trandafiri, minitrandafiri, lisianthus, sedum, banda din cânepă și lumânare din ceramica naturală de albine.

O lumânare de botez 100% naturală.

Lumânarea din ceară naturală produsă de albine are o serie întreagă de calități comparând-o cu sora artificială din parafină.

Lumânarea naturală emite un miros specific ce duce la mierea de albine și polenul florilor. Ea arde fără să picure aproape deloc datorită rezistenței foarte mare la temperatură. Neavând chimicale aceasta arde fără să emane acel coctail de reziduuri chimice specific produselor petroliere.

Mai presus de toate, dacă doriți să păstrați amintirea ritualului de încreștinare, are sens să alegeți o lumânare din ceară naturală produsă de albine. Lumânarea din ceară naturală capătă odată cu timpul un strat albicios, o patină temporală, care o face și mai dezirabilă. Florile se vor usca in mare parte iar forma lumânării va rămâne intactă mulți ani.