Lumânare De Botez Cu Flori De Vară

275 lei

Lumânare de botez unisex potrivită atât pentru băieți cât și pentru fete.

Este disponibilă pentru comandă. Poate fi livrată la domiciliu atât în Focșani cât și în județul Vrancea. Vă așteptăm în florărie pentru a discuta și despre girlandă sau aranjamentele de masă.

SKU: EMA-149 Categorie: Etichetă:
 

Descriere

Lumânare unisex, atât pentru băieți cât și pentru fete.

Conține ranunculus, craspedia, lisianthus, hypericum, helleborus, frezie, hortensie, matthiola, iederă, eucalipt, lumânare groasă albă scurtă și bandă textilă premium.

În mod normal lumânarea de botez se livrează odată cu ghirlanda la biserica unde va avea loc încreștinarea celui mic.
Florile sunt așezate în așa fel încât puteți aseza lumânarea într-un vas cu apa pentru a permite hidratarea. Asta în cazul în care doriți să păstrați florile proaspete mai multe zile. Fără hidratare florile rezistă fără probleme ceremoniei de încreștinare propriu zise.

Vă așteptăm atât în florărie, în Focșani pe strada Stefan cel Mare 23, cât și online prin intermediul email-ului sau Facebook. Putem discuta pe îndelete despre eveniment și personaliza florile în funcție de preferințe și bugetul pe care doriți să-l dedicați. Pot fi adăugate diferite jucării de pluș.

Livrarea la biserică a lumânării de botez împreună cu ghirlanda pentru cristelniță se poate face în toată Vrancea. Acest serviciu este gratuit pentru orașul Focșani și supus unor costuri de transport pentru livrările în județul Vrancea.

După ziua încreștinare lumânarea poate fi păstrată mai mulți ani. Florile se vor usca păstrând în acest fel farmecul acestei zile importante sub forma unei amintiri. Opțional puteți opta și pentru o lumanare de botez din ceară naturale.