Lumânare de botez cu hortensie albastră și trandafiri

Preț La Cerere

Lumanare botez cu hortensie , trandafiri, lisianthus, frezie si alte flori.

SKU: EMA-58 Categorie: Etichetă:
 

Descriere

Nuanțe albastre cu galben potrivite pentru un băiat.

Conține: hortensie albastră, trandafir crem, minitrandafir portocaliu, craspedia, frezie galbene, lumanare albă medie.

Datorită culorii albastre predominante este potrivită pentru ceremonia de botez a băieților. Poate fi asortată cu un aranjament de cristelniță compus din hortensii albastre cu iederă. Pentru comandarea acestei construcții florale trebuie să ne contactați.

Livrarea lumânării împodobite se face în floraria nostră din Focșani sau în funcție de disponibilitatea, direct la domiciliul dumneavoastră sau la biserica unde se va desfășura botezul micuțului. Nu necesită îngrijire deosebită. Va rezista fără probleme zilei ceremoniei, la biserică până a doua zi acasă la îmbăiere. Lumânarea de botez propriu zisă poate fi și mai scurtă sau poate fi din ceară naturală de albine.

Știați că, conform tradiției ortodoxe românești, lumânarea de botez trebuie stinsă de către nașa la tocul ușii când se ajunge acasă la mamă. Deasemenea micuțul trebuie înmânat mamei tot în acest moment. Taina scufundării micuțului în cristelniță se face diferit de la preot la preot, află că unii sunt foarte blânzi și nu scufundă capul copilului în apă. Altă tradiție de notat este faptul că doar băieții au voie în altar.

Recomandări: aveți grijă să nu expuneți lumânarea de botez la căldură puternică sau frig extrem. De exemplu nu este recomandat să o lăsați vara în mașină.