Lumânare De Botez Cu Trandafiri Roz Și Iederă

Preț La Cerere

Lumânare botez din trandafiri roz, trandafiri albi, trandafiri portocalii, scorțișoară și iederă.

SKU: EMA-43 Categorie: Etichetă:
 

Descriere

Lumânare de botez clasică de dimensiune medie.

Conține trandafiri roz, trandafiri albi, trandafiri portocalii, scorțișoară și iedera.

Este potrivită pentru ceremonia de botez a unei fetițe. Poate fi acompaniată de un aranjament de cristelniță din iederă și trandafiri roz. Tradiția, undeori contradictorie, spune și că lumânarea pentru încreștinare trebuie oferită de către părinți. Se oferă nașilor pentru a fi ținută aprinsă în timp ce preotul oficiază ceremonia de botez a celui mic. După ceremonie, lumânarea este păstrată acasă de către părinți și este aprinsă în fiecare an în care se marchează aniversarea acestei ceremonii. Se obișnuiește ca ceremonia de botez să fie urmată de o sărbătorire cu voie bună pentru miracolul ce pruncul îl reprezintă.

Îngrijire pentru trandafirii și minitrandafirii din aranjament.

Chiar dacă trandafirii roz, cei albi, minitrandafirii roz și iedera este așezată pe suport ud floral sunt câteva aspecte pe care ar trebui să le aveți în vedere. Nu depozitați lumânarea de botez în lumina directă a soarelui, sau mai rău, într-un autoturism parcat la soare. Dacă doriți să păstrați florile viguroasele mai multe zile după botez, adăugați apă proaspătă pe suportul din burete floral.

Florile vor rezista fără să fie necesară adăugarea de apa, atât zilei botezului cât și a doua zi la îmbăiere.

Bine de știut, livrare și comanda online lumânare de botez.

Aranjamentul poate fi construit și pe o lumânare mai scurtă. Contactați-ne pentru mai multe informații. Disponibilitate pentru livrare la domiciliu în toată Vrancea. Comanda construcțiilor florale pentru botez se face cu cel puțin 14 zile înainte de momentul livrării. Pentru a personaliza cererea vă rog să programați o vizită in florărie. Dacă sunteți departe putem comunica și online.