Hortensie Albastră

105 lei350 lei

Nu este momentan în stoc
SKU: EMA-178 Categorie:
 

Descriere

Hortensii albastre la fir de așezat în vază cu livrare gratuită în Focșani.

Pentru că 3, 5 sau 10 hortensii albastre îți pot crește creativitatea și productivitatea.

Poate ai dorit la un moment dat câteva flori în vază pentru a te binedispune dar nu ai avut timp și rabdare să treci pe la florărie. Venim în întâmpinarea acestei alternative adăugând în oferta noastră flori la fir de pus în vază. Ai de ales dintre o multitudine de soiuri de flori cu coloristică variată. Prețul florilor este mai mic decât în cazul buchetelor și aranjamentelor pentru că nu mai implică alte materiale și sunt mai puțin laborioase.

Este o opțiune ideală pentru cei care lucrează de acasă și doresc să își înbunătățească calitatea spațiului de lucru prin aportul de culoare și prospețime pe care florile naturale îl pot oferi. 3, 5 sau 10 Hydrangea de culoare albastră te vor răsfăța și îți pot aduce o senzație de lux și confort în camera în care le așezi.

Pentru pensiuni și hoteluri.

Dacă deții o pensiune sau un hotel și dorești să beneficiezi de flori de calitate superioară de pus în vază poți lua legătura cu noi. Îți putem face o ofertă ce va include pe lângă reduceri suplimentare în funcție de volum și servicii de decorare florală fără costuri suplimentare.

Livrare la domiciliu în aceeași zi, în toată Vrancea.

Indiferent în ce zi a săptămânii ne aflăm beneficiezi de livrare în aceeași zi. Indiferent de localitatea, comuna sau satul în care te afli te poți delecta cu hortensii albastre la fir în 1-2 ore de la momentul comenzii. Ultima comandă care îți garantează livrare în aceeași zi o poți plasa până la ora 18.

Transportul nu implică costuri dacă destinația este în municipiul Focșani. În cazul comenzilor cu livrare în exteriorul municipiului se aplică un cost suplimentar de transport egal cu numărul kilometrilor parcurși pentru ruta dus și întors.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Hortensie Albastră”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *