Ghirlandă cristelniță pentru botez cu flori galbene și albe

360 lei

Ghirlanda pentru decorarea cristelniței disponibilă cu livrare în data dorită.

Puteți alege împreună cu această ghirlanda și lumânarea de botez. Selectați data, faceți plata cu cardul și noi vom face livrarea la timp oriunde în județul Vrancea.

SKU: EMA-153 Categorie: Etichetă:
 

Descriere

Ghirlandă cristelniță pentru botez cu livrare în toată Vrancea.

Conține 8 trandafiri albi, 8 minitrandafiri galbeni, 8 crizanteme, 4 lisianthus alb și iederă. Aceste flori sunt grupate în 4 aranjamente dispuse în jurul cristelniței.

Puteți comanda ghirlanda cu livrare în data și intervalul orar pe care îl selectați în momentul trimiterii comenzii.

Bine de știut, informații generale.

Aranjamentul de botez este prevăzut cu cleme care fac extrem de ușoară prinderea și desprinderea de cristelniță. Așezarea aranjamentului pe cristelniță se va face de către dumneavoastră.

Livrarea se poate face în intervalul orar selectat sau se poate ridica oricând din florărie. Plata se poate face cu cardul odată cu plasarea comenzii. Nu sunt costuri de livrare în municipiul Focșani. Pentru localitățile, satele și comunele județului Vrancea se aplică automat un cost suplimentar de transport odată cu selectarea destinației. Odată cu aranjamentul de cristelniță poate fi comandată și lumânarea de botez. Acestea urmând să fie livrate împreună la domiciliu sau la biserică.

Aveți în vedere că este necesar să faceți comanda cu cel puțin 9 zile înainte de data botezului. Nu veți putea selecta o dată care nu se încadrează peste aceste 9 zile calendaristice. Aranjamentul va fi construit cu cel mult 30 de minute înainte de a fi livrat pentru a garanta prospețimea florilor.