Frezii Colorate

140 lei210 lei

Nu este momentan în stoc
SKU: EMA-180 Categorie:
 

Descriere

Frezii proaspete în diferite culori de așezat în vază.

Aceste flori nu vor fi aranjate sub forma unui buchet.

Dăruiește-ți un colț de primăvară și împrospătează-ți în același timp casa cu mirosul inconfundabil al freziilor. Poți comanda cu livrare la tine acasă sau la servici 20 sau 30 de frezii în diferite culori.

Poți alege și să trimiți cuiva drag aceste flori. Este atenția ideală pentru o persoană care nu gustă buchetele de flori și care ar aprecia în schimb flori la fir pe care să le așeze la loc de cinste în vază.

Livrare la ușă atât în Focșani cât și în aria județului Vrancea.

Livrarea se va face la adresa indicată de expeditor iar florile vor conține și instrucțiunile de îngrijire, logo-ul florăriei și un eventual mesaj atunci când destinatarul este altul. Împachetarea este realizată cu atenție pentru o bună prezentare. Puteți selecta unul dintre cele 4 intervale orare disponibile pe parcursul zilei pentru a fi siguri că ajungem cu florile la ora potrivită când dumneavoastră sau destinatarul este la adresă.

Includem instrucțiunile detaliate de îngrijire și hrană de flori.

Includem instrucțiuni detaliate de îngrijire pentru ca destinatarul să se ghideze cu ușurință. Va fi inclus inclusiv un pliculeț cu hrană de flori ce va fi suficient pentru două doze, atât în prima cât și în a treia zi de la primirea freziilor.

Îți recomandăm să folosești o vază transparentă, dacă ai una la îndemână, pentru a te bucura de frumusețea acestor flori foarte plăpânde. Freziile ca și alte flori se vor bucura dacă vei schimba zilnic apa din vază. Acordă atenție să nu poziționezi firele de frezii aproape de surse de caldură, curenți de aer puternici sau în temperaturi extreme.

O particularitate a acestor flori, în locuri cu temperaturi și umiditate normală, pot rezista mai multe ore departe de apă și hidratare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Frezii Colorate”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *