Buchet de flori în Nuanțe De Roșu

305 lei

Nu este momentan în stoc

Stoc epuizat

 

Descriere

Un buchet închis la culoare în ton cu anotimpul rece.

Conține  o hortensie, 2 brunia, 3 dalii, 3 matthiola,3 hipericum, 3 frezii, 3 trandafiri, 3 leucadendron, un lisianthus, un amaranthus și ambalaj. Florile pot diferi în funcție de stoc.

Un buchet în culori închise cu flori predominante de culoare roșie.

Potrivit pentru a fi dăruit cu ocazia unei onomastice sau pur și simplu pentru a spune bună!

Un buchet de flori care a strâns mai multe like-uri pe Facebook față de obicei.

Alege această pată de culoare și viață, completează datele livrării și mesajul iar noi vom fi mesagerii atât pentru Focșani cât și pentru alt sat, comună sau localitate din Vrancea.

Ambalajul buchetului este impermeabil și nu se va deteriora la contactul cu apa din vaza. În funcție de preferințe, buchetul poate fi desfăcut de ambalaj.

Știați că florile nu sunt comestibile? Multe dintre ele sunt foarte toxice chiar dacă miros frumos. Nici acest buchet de flori nu face excepție.

Instrucțiuni de îngrijire pentru florile din acest buchet.

Buchetul conține atașat scris și instrucțiunile de îngrijire pentru ca destinatarul să se bucure cât mai mult timp de flori.

Florile din acest buchet nu necesită îngrijire specială. După ce îl primiți, este ideal să așezați buchetul într-un loc ferit de lumina directă a soarelui sau alte surse de căldură. Schimbați apa din vaza cu una proaspătă zilnic pentru a împiedica dezvoltarea bacteriilor. Este necesar să tăiați din tija florilor 1 centimetru odată la 2 zile. După o perioadă de timp hortensiile ruginii, brunia, hipericum și leucadendron se vor usca păstrândusi forma.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet de flori în Nuanțe De Roșu”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *