Coș Din Nuiele Cu Flori Roz Deschis Și Albe

255 lei

Nu este momentan în stoc

Stoc epuizat

SKU: EMA-160 Categorie: Etichetă:
 

Descriere

Un coș de nuiele pe baza de burete floral cu flori în nuanțe deschise.

Include 4 lisianthus, 3 trandafiri, un minitrandafir, o hortensie și coș din nuiele.

Florile se dăruiesc de obicei cu ocazia sărbătorii zilei onomastice. Aranjamentele sunt preferatele clienților noștri de ziua mamei sau a unei colege. Un aranjament construit având ca fundație un coș din răchită este deasemenea foarte ușor de întreținut. Odată cu aranjamentul va fi inclus și un set de instrucțiuni menit să ușureze procesul de îngrijire.

În cazul în care aveți dificultăți în a efectua o comandă online, fie că sunteți la servici sau conduceți autoturismul, putem efectua comanda în locul dumneavoastră. Veți primi inclusiv un email cu detaliile complete ale comenzii.

Comanda va fi procesată, construită și livrată de către personalul florăriei noastre. Aveți la dispoziție 3 numere de telefon pentru a cerere informații suplimentare și pentru a afla status-ul comenzii. In momentul livrării veți primi un email ce conține confirmarea finalizării comenzii. Așteptăm inclusiv păreri constructive pentru a îmbunătăți serviciile noastre. Cu ajutorul acestora am reușit să eliminăm în trecut toate problemele de ordin tehnic și am aflat preferințele dumneavoastră ce țin de flori.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Coș Din Nuiele Cu Flori Roz Deschis Și Albe”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *