Coroană funerară în nuanțe roz deschis cu iederă

845 lei

 

Descriere

Coroană funerară cu livrare la domiciliu, sediu de firmă sau biserică.

Conține flori naturale în nuanțe roz deschis cu iederă așezate pe suport rotund.

Coroanele funerare pot fi construite și livrate cel mai devreme în aproximativ 1 – 2 ore. Mesajul de condoleanțe va fi tipărit pe carton alb cu litere negre de mari dimensiuni. Livrarea de obicei pentru coroanele funerare se face la biserică dar există și posibilitatea să o ridicați personal din florăria noastră aflată în Focșani.

Florile naturale sunt așezate pe suport rotund ce conține burete floral îmbibat cu apă proaspătă. Florile vor rezista fără probleme și pe parcursul unei zile călduroase de vară. În funcție de stocul de flori disponibil la momentul efectuării comenzii este posibil că anumite flori sau verdeață sa fie înlocuite cu ceva asemănător. Există și posibilitatea să ambalăm coroana într-un celofan transparent. Acest lucru se face obligatoriu atunci când este o zi ploioasă, pentru a proteja florile. Ambalajul poate fi îndepărtat cu ușurință ulterior.

Livrarea se poate face în Focșani dar și în alte locații aflate în județul Vrancea. Costul de livrare pentru livrările în afara municipiului le aflați completând localitatea în pagina de finalizare a comenzii. În funcție de distanța costurile suplimentare de livrare pornesc de la 10 lei și pot depăși 100 de lei.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Coroană funerară în nuanțe roz deschis cu iederă”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *