Coroană Funerară Cu Hortensii Albastre

765 lei

 

Descriere

Coroană funerară cu flori naturale albastre și albe.

Conține hortensii albastre, trandafiri albi, lisianthus alb și iederă.

Coroanele funerare comercializate de florăria noastră se construiesc pe comandă cu puțin timp înainte de a fi livrate. În funcție de preferințe putem suplimenta cantitatea florilor din acest aranjament funerar.

Poate fi livrată atât la domiciliu cât și la biserică. Dacă doriți să duceți coroana personal o puteți ridica și din florărie în intervalul orar pe care îl specificați în momentul efectuării comenzii. Mesajul funerar va fi tipărit cu litere mari pe carton alb. În funcție de preferințe puteți alege că mesajul dumneavoastră de condoleanțe să fie tipărit în altă culoare sau sa fie de dimensiune mai discretă.

Pentru mai multe detalii ne puteți scrie prin intermediul emal-ului sau apela utilizând numărul de telefon din secțiunea contact.

La cerere coroana funerara poate fi ambalată într-un celofan subțire transparent. Acest ambalaj, ce poate fi îndepărtat cu ușurință este recomandat mai ales în cazul unei zile ploioase.

Livrarea se poate face in funcție de disponibilitatea afișată în dreptul produsului iar ridicarea personală din florărie se poate face doar în intervalul orar de funcționare menționat în pagina de contact.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Coroană Funerară Cu Hortensii Albastre”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *