Coroană Funerară Cu Flori Albe Și Ruscus

700 lei

 

Descriere

Coroană funerară rotundă cu conținut bogat de flori albe.

Conține trandafiri albi, lisianthus, alb, hortensie albă și ruscus.

Coroanele funerare din flori naturale pot fi livrate în termen de 1-2 ore de la efectuarea comenzii atât în municipiul Focșani cât și în localitățile, satele și comunele limitrofe. Indiferent unde sunteți, prin intermediul florăriei noastre din Focșani puteți trimite coroane funerare din flori naturale. Trimiteți flori funerare oriunde în județul Vrancea pentru a marca despărțirea de un prieten sau o rudă apropiată.

Florile sunt așezate pe suport rigid cu baza din burete floral umezit cu apă pentru a menține prospețimea decorațiunii pentru un timp îndelungat. Coroana va fi construită cu foarte puțin timp înainte de a fi livrată. Mijloacele de plată disponibile sunt cu cardul pe site, la livrare sau în florărie. Alternativ puteți achita această coroană funerara utilizând Revolut, transfer interbancar sau Western Union. Mesajul funerar va fi tipărit pe carton alb gros cu litere negre de mari dimensiuni.

Puteți personaliza coroana prin alegerea altor flori față de cele aflate în descriere. Este suficient să răsfoiți catalogul floral pentru a vă inspira.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Coroană Funerară Cu Flori Albe Și Ruscus”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *