Buchet cu 23 trandafiri roșii

315 lei

Nu este momentan în stoc

Stoc epuizat

 

Descriere

Buchet construit în floraria noastră din Focșani.

Conține 23 trandafiri roșii, 7 ramuri de pistacia, 2 ambalaje de hârtie și o funda textilă.

Buchetul din trandafiri roșii poate fi daruit la implinirea aniversarii căsătoriei, de ziua iubitei sau mai ales atunci când doriți sa cuceriți o fata. O opțiune în cazul în care doriți să potriviți numărul anilor aniversați, comandați un buchet personalizat cu numărul dorit de fire. Da, dacă doriți putem să adăugăm un fir de altă culoare.

23 de trandafiri reprezinta un echilibru, un buchet complet. Puteti cere livrarea buchetului sa se faca anonim, necompletand rubrica din datele livrarii. Vă recomandăm totuși să contactați destinatarul după ce primiți notificarea de livrare a buchetului. Din experiență vă spunem că este posibil să nu știe cine este expeditorul chiar după o perioadă îndelungată de timp. Faceți-va un pic de curaj, luați inima în dinți și sunați.

Pentru prelungirea vieții acestui buchet trebuie să tineti cont de 2 lucruri. Florile preferă o temperatura sub 22 de grade iar apa este de preferat să fie schimbată în fiecare zi. Buchetul va fi transportat în recipient special de flori ce conține apă.

Programul de livrare la domiciliu este de luni până duminică de la 9 dimineața până la 8 seara.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet cu 23 trandafiri roșii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *