Buchet Mireasă Cu 29 De Bujori Roz Somon

Preț La Cerere

Buchet de mireasă din bujori roz cu disponibilitate în Focșani și împrejurimi.

SKU: EMA-44 Categorie: Etichetă:
 

Descriere

Forma pură a unui buchet de mireasă.

Format din 29 de fire de bujor roz de dimensiune mare.

Nimic nu se compară cu un buchet generos din florile preferate ale miresei. Da, bujorii sunt în capul listei că alegere când vine vorba de buchetul care va fi alaturi de mireasă pe parcursul întregii zile. Acest buchet poate fi accesorizat cu orice ținută și bijuterii. Aveți în vedere faptul că disponibilitatea bujorilor este limitată. Sunt disponibili începând cu primăvara și terminând cu jumătatea verii. Alegeți florăria noastră pentru a aduce culoare și parfum nunții dumneavoastră.

Instrucțiuni de îngrijire.

Buchetul de mireasă din bujori vă va însoți pe toată durata evenimentului. Cu toate că ultimul lucru pe care ar trebui să îl aveți în grijă este îngrijirea acestui buchet, puțină atenție ajută la păstrarea viguroasă a florilor. Tot ceea ce este important este sa hidratați bujorii în câteva momente ale zilei. În timp ce aștepta să fie înmânat miresei păstrați-l într-un vas cu apă. Așezați buchetul în apă, pe masa mirilor, atunci când ajungeți la restaurant.

Informații utile în ceea ce privește comanda dumneavoastră.

Este puțin probabil să avem in stoc 29 de fire de bujor roz somon, este necesar să comandăm acești bujori special pentru ziua nunții dumneavoastră. Faceți comanda acestui buchet de bujori cu cel puțin 10 zile înainte să aveți nunta, tot atunci puteți primi și informații despre disponibilitate. Din păcate, în cazul în care nunta se va desfășura toamna aflați că nu va putem livra acest buchet, datorită lipsei acestora cu desăvârșire de pe bursa de flori.

Plata acestui produs se poate face online prin intermediul cardului de debit sau la sediul florăriei proprii din municipiul Focșani.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet Mireasă Cu 29 De Bujori Roz Somon”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *