Buchet De Mireasă Personalizat

200 lei600 lei

Alegeți bugetul dorit și noi vom realiza buchetul de mireasă conform indicațiilor.

Pentru detaliile buchetului ne puteți contacta online sau pur și simplu adăugați aceste informații la mențiuni in pagina de finalizare a comenzii.

Livrarea se face in termen de minim 9 zile la data și in intervalul orar selectat. Puteți opta pentru livrare la domiciliu sau ridicare din florărie în Focsani.

SKU: EMA-154 Categorie: Etichetă:
 

Descriere

Alegeți bugetul și florile pentru un buchet care să va reprezinte dorințele.

Conține flori la alegere cu buget fix.

Dimensiunea buchetului va fi in funcție de tipul de flori ales. Dacă optați pentru flori de lux un buchet de mireasa cu dimensiuni generoase va fi considerabil mai scump fata de un buchet cu flori comune.

Florile de lux includ printre altele bujorii, lisianthus, anemonele, orhideea Vanda, lotus, liliac, lacramioarele și trandafirii de grădina David Austin. Florile comune Sung compuse și din garoafe, crizanteme sau hortensiile.

Data livrării se selectează la finalizarea comenzii. Puteți opta atât pentru livrare la domiciliu cât si pentru livrare in florărie. Diferența consta in faptul ca puteți trece oricând sa ridicați florile din florărie. Livrarea la domiciliu se poate face doar in intervale prestabilite a câte 3 ore fiecare. Pentru a plăti florile puteți folosi cardul de debit direct pe acest website prin intermediul procesatorului de plăti online românesc MobilPay.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet De Mireasă Personalizat”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *