Buchet De Mireasă Cu Bujori Albi, Brunia, Astilbe Si Senecio

420 lei

Un buchet pentru o mireasă ravisantă.

Florile pentru nuntă pot fi plătite online și livrate la domiciliu în data evenimentului. Puteți să comandați doar acest buchet sau îl puteți alege împreună cu buchetul de nașa, lumânările de cununie și aranjamentele florale pentru mese.

Livrare la domiciliu, biserică sau restaurant atât în Focșani cât și orice altă locație din Vrancea.

SKU: EMA-152 Categorie: Etichetă:
 

Descriere

Bujori albi ce formează un buchet de mireasă ravisant cu tentă arctică.

Conține 11 bujori albi, 5 brunia, 5 astilbe, 5 sencio și bandă textilă de calitate superioară.

Diversificăm serviciile de livrare la domiciliu incluzând și buchete de mireasă, nașa sau lumânări de cununie. Acestea pot fi livrate atât acasă la dumneavoastră cât și la nașa, biserică sau restaurant. Buchetul d mireasă, la fel că și celelalte flori pentru evenimente, sunt construite cu puțin timp înainte de a fi livrate. Asta pentru a avea flori proaspete care vor rezista pe parcursul unei zile călduroase de vară. Este recomandat că odată ce buchetul ajunge la localul unde se va desfășura nunta să îl așezați pe masa mirilor într-o vaza cu apă proaspătă pentru o binevenită hidratare.

Bujorii sunt florile preferate ale mireselor și încântă atât vizual cât și olfactiv pe toată durata zilei nunții. Puteți să îi includeți atât în buchetul de mireasa cât și în lumânările de cununie sau aranjamentele florale de masă.

În cazul în care doriți să comandați altceva puteți să ne contactați pentru a discuta și plănui conform dorințelor dumneavoastră. Vă așteptăm atât online cât și în florărie, în Focșani, strada Ștefan cel Mare 23. Data de livrare se poate selecta în pagina de finalizare a comenzii. Aveți în vedere că este necesar să efectuați comanda cu cel puțin 9 zile înainte de nuntă.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet De Mireasă Cu Bujori Albi, Brunia, Astilbe Si Senecio”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *