Buchet De Flori Rotund Cu Galben Portocaliu Și Alb

335 lei

 

Descriere

Un buchet de flori în nuanțe solare de galben și portocaliu.

Conține 3 trandafiri albi, 3 trandafiri portocalii, 3 minitrandafiri portocalii, 3 minitrandafiri galbeni, 5 lisianthus, 3frezii galbene și ambalaj multicolor.

Florile preponderente din acest buchet sunt trandafirii și este un buchet potrivit atât pentru o onomastică cât și pentru serbarea zilei numelui.

Comandă pe acest site in 3 pași simpli pentru a aduce un zâmbet soției, mamei, bunicii, unui partener de afaceri sau prietenă veche din copilărie.

Toate comenzile sunt fiscalizate, dacă faceți plata cu cardul firmei, menționați detaliile societății la mențiuni comandă say trimiteti-ne un mesaj pe WhatsApp, Facebook sau email.

Livrările la domiciliu sunt disponibile și în afara județului Vrancea dacă distanța până acolo este una rezonabilă, de exemplu Tecuci. Aveți în vedere că sunt costuri de livrare în afara Focșani-ului în funcție de numărul de kilometri.

Toate buchetele și aranjamentele prezente pe acest website sunt creații proprii și reprezintă stilul și gradul nostru de măiestrie.

La cerere și în funcție de disponibilitate florile pot fi livrate și în 30 de minute de la primirea comenzii. Ultima comandă cu livrare în aceeași zi poate fi plasată până în ora 18:00.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet De Flori Rotund Cu Galben Portocaliu Și Alb”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *