Buchet Cu Ranunculus, Trandafiri, Frezii

385 lei

 

Descriere

Un buchet de flori plin de culoare cu flori de vară.

Conține 5 ranunculus, 5 trandafiri, 5 lisianthus, 5 craspedia, 3 frezii, 3 helleborus și ramuri eucalipt.

Mama dumneavoastră aniversează ziua de naștere și doriți să-i trimiteți gânduri bune? Acest buchet de flori poate fi livrat în Focșani împreună cu un mesaj propriu în intervalul orar 09:00 – 20:00. V-ați luat cu serviciul și aproape ați uitat să comandați? Fiți fără grijă, aveți posibilitatea să trimiteți flori în Focșani într-un interval de timp foarte scurt. Pe deasupra putem onora comenzile cu livrare în aceeași zi până la ora 18:00, mai mult decât suficient.

Surprinde la domiciliu sau la locul de muncă persoana draga prin intermediul florăriei EMA din Focșani. Livrarea se va face rapid folosind curier propriu. Florile vor ajunge mereu la timp în condiții optime de transport. Pe toată durata transportului florile vor fi transportate în recipiente speciale pentru flori.

Buchetul conține pe lângă florile menționate în descriere și un desfășurător cu instrucțiunile detaliate pentru îngrijire. Plata buchetului, atunci când doriți să-l trimiteți altcuiva, se poate face cu cardul pe site sau în florărie. În cazul în care doriți florile pentru dumneavoastră puteți alege cu plata în numerar la livrare.

Vă așteptăm atât aici în mediul online cât și în florăria proprie din Focșani. Gânduri bune!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet Cu Ranunculus, Trandafiri, Frezii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *