Buchet Cu 7 Trandafiri Roșii

215 lei

 

Descriere

Buchet construit în floraria noastră din Focșani. Livrare la domiciliu în toată Vrancea, incluzând și localități apropiate precum Tecuci și Râmnicu Sărat.

Conține 7 trandafiri roșii, 4 pistacia, 2 ambalaje și o fundă textilă.

Suntem de părere că nu întotdeauna contează dimensiunea buchetului de flori pentru a face o impresie plăcută. Puteți dărui 100 de fire, 1 fir sau 7 fire cum este în cazul acestui buchet. Trandafirii roșii se dăruiesc de obicei persoanei iubite, fie că este soția, prietena sau o fata pe care doriți să o cuceriți. Se mai obișnuiește ca la aniversare să se dăruiască un număr de fire egal cu numărul anilor sărbătoriți. Aniversarea poate fi atât ziua de naștere cât și o zi cu însemnătate pentru cuplu, ziua în care s-au întâlnit prima dată sau ziua în care s-au căsătorit. Un fir de trandafir din buchet poate fi de altă culoare, de exemplu alb.

Trandafirii roșii sunt în stoc aproape săptămânal, iar în maxim 2 ore îi puteți trimite oriunde în județul Vrancea.

Buchetul de trandafiri iubește apa proaspătă și este recomandat ca odată la 3 zile să improspatati tijele prin tăierea cu un foarfec de grădina sau un cuțit ascuțit.

Preferăm soiul Red Naomi (ca în imagine) datorită rezistenței sporite și dimensiunii generoase a florii.

Livrarea în Focșani este gratuită iar pentru a afla costul de livrare în celelalte locații completați formularul de comandă.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Buchet Cu 7 Trandafiri Roșii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *