Aranjament nuntă cu delphinium și molucella

Preț La Cerere

Aranjament de masa nunta.

Contine : delphinium, matthiola, molucella, hortensia, salix si aspidistra.

Acest aranjament a fost livrat la  Sara Cort Focsani

SKU: EMA-46 Categorie: Etichetă:
 

Descriere

Un aranjament de masă potrivit pentru nuntă la cort.

Conține flori înalte, voluminoase.

Un aranjament de masă bicolor cu molucella verde, delphinium alb si hortensie albă ca piese principale. Poate fi folosit cu succes mai ales în corturile de evenimente. Datorită înălțimii considerabile va domina mesele invitaților. Conține și flori înmiresmate încântând astfel simțul olfactiv.

Molucela este o plantă înaltă, are aproximativ 70cm, cu flori particulare în formă de clopoțel. Sezonul acestei plante coincide cu sezonul de nuntă, respectiv iulie, august.

Delphinium este o plantă originară din emisfera nordică cu înălțime comparabilă cu Molucela ce are flori grupate ce au o formă asemănătoare cu capul delfinului.

Rezervați data nunții cu mai mult timp înainte pentru a va garanta disponibilitatea. Aranjamentul e disponibil pe toată durata sezonului de nunți. Livrarea aranjamentelor se face atât în Focșani cât și în alte locații învecinate. Ne puteți contacta utilizând adresa de email din pagina de contact, pagina de Facebook sau pur și simplu ne puteți suna.

Pentru lista completă de flori pe care le putem folosi va așteptăm la florărie, în Focșani pe strada Ștefan cel Mare 23, lângă Salon Ella sau fiți liber să răsfoiți în continuare această florărie online, sigur veți găsi flori pe placul dumneavoastră.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aranjament nuntă cu delphinium și molucella”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *