Aranjament Masă Prezidiu De Mari Dimensiuni Cu Hortensii Și Bujori

Preț La Cerere

Aranjament masa prezidiu cu hortensii si bujori

Acest prezidiu a fost livrat la Grand’Or Focsani.

SKU: EMA-66 Categorie: Etichetă:

Descriere

Unul dintre cele mai impunătoare aranjamente florale de prezidiu pe care l-am livrat. Conține 10 piese formate fiecare din hortensii albe, bujori și eucalipt. Aranjamentele vin gata construite la locație și sunt transportate odată cu aranjamentele de mese. Întreaga procedură se desfășoară rapid și fără a deranja activitățile de pregătire ale localului.

Nunta celor 2 protagoniști a avut loc la Grand’Or, în Focșani. Este una locațiile clasice cu tradiție din oraș. Locația este de dimensiuni generoase și este recomandată pentru nunțile clasice.

Aranjamentul de prezidiu este important datorită faptului că este aranjamentul floral de pe masa voastră, a mirilor. Foarte multe momente importante se vor desfășura în proximitatea acestor flori. Felicitarea mirilor la plecare este unul dintre ele.

Plănuiți o nuntă în Focșani și căutați o florărie să vă pună în practică decorațiunile florale? Vă așteptăm să ne vizitați sediul din Ștefan cel Mare 23, lângă Salon Ella sau putem plănui o întâlnire online la un click distanță.

Informații generale pentru aranjamentele florale de nuntă.

1.In prețul aranjamentelor este inclus transportul la locul de desfășurare a nunții atât în Focșani cât și în imediata vecinătate.

2.Este necesară rezervarea datei nunții și a plății unui avans pentru a rezerva data.

Comanda acestui aranjament se poate face și online prin intermediul acestui website.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aranjament Masă Prezidiu De Mari Dimensiuni Cu Hortensii Și Bujori”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *