Aranjament Floral De Masă Pentru Nuntă „Hadar Chalet”

Preț La Cerere

Aranjament masa nunta pe lungime.

Contine: hortensie, frezii, lalele, eucalipt si dalii.

Acest aranjament s-a livrat la Hadar Chalet – Gura Siriului.

SKU: EMA-63 Categorie: Etichetă:

Descriere

Un aranjament colorat cu nuanțe de albastru deschis și portocaliu ce a fost livrat în inima Carpaților de Curbură la Hadar Chalet. Aranjamentul este dispus pe lungimea meselor și include minunate hortensio, plăpânde lalele și dalii. Florile sunt așezate pe suport umed floral pentru a rămâne proaspete până în noapte târziu. Până atunci când vei construi minunatul tort de fructe specific locației și vei arunca buchetul de mireasă către domnișoarele rămase alături de tine la petrecerea de pomină. Despre protagoniștii ce au comandat florile din imagine puteți accesa galeria și povestea celor doi în galeria dedicată.

Dacă dorești ca nunta ta să fie una mai specială decât nunțile din oraș, poți alege această destinație și nu vei regreta. După Barajul Siriului, lângă lacul de acumulare cu același nume se află o oază de verdeață în inima sălbăticiei.

Contactează-ne dacă plănuiești o nuntă aici și dorești aranjamente din flori naturale indiferent dacă vii din București, Cluj, Focșani sau Brașov. Putem discuta online și stabili o întâlnire atunci când se conturează o colaborare. Pentru că ne rezumam la maxim un eveniment pe zi, rezervarea datei se face doar în baza plății unui avans. Nu uitați să faceți asta cel mai târziu cu 2 săptămâni înainte de nuntă.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aranjament Floral De Masă Pentru Nuntă „Hadar Chalet””

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *