Aranjament Floral Masă Nuntă Din Flori Mixte

Preț La Cerere

Aranjament floral de masă pentru nuntă din hortensii, gerbera, trandafiri.

Acest aranjament a fost livrat la Laguna Resort Focsani.

SKU: EMA-61 Categorie: Etichetă:
 

Descriere

Aranjamente de masă impunătoare pentru nunta ta din Focșani.

Alcătuit din hortensii, minigerbera, trandafiri, lavandă.

Un aranjament într-o coloristică „Pina Colada” de dimensiuni foarte mari.

Culorile predominante au fost portocaliul trandafirilor, rozul minigerbera și verdele hortensiei. Florile sunt așezate pe suport floral sub formă de aranjament floral, ele vor putea fi dăruite invitaților la sfârșitul petrecerii. Vasele din sticlă nu sunt incluse, ele vor fi ridicate de la local a doua zi de către personalul florăriei.

Acest set de aranjamente a fost livrat la binecunoscuta locație Laguna din Focșani, la cortul de evenimente de lângă lac. În prețul total va fi inclus și transportul aranjamentului și al vaselor la locație, precum și transportul acestora a doua zi înapoi la florărie.

Comanda acestui set de aranjamente se poate face cu cel puțin 2 săptămâni înainte de nuntă. Putem plănui construcțiile de flori ale nunții doar prin intermediul unei programări la florarie. Pentru a fi siguri și rezerva data este nevoie de întocmirea unui contract între părți și plata unui avans. Aveți în vedere faptul că nu contractăm mai mult de un eveniment pe zi.

Vă așteptăm și ideile proprii pentru a vedea dacă le putem aplica în practică. Ne găsiți pe Stefan cel Mare 23 in Focșani, Vrancea. Programul de funcționare împreună cu datele fiscale sunt în pagina de contact.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aranjament Floral Masă Nuntă Din Flori Mixte”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *