Aranjament De Crăciun Cu Orhidee În Vas Ceramic

285 lei

Nu este momentan în stoc

Stoc epuizat

SKU: EMA-41 Categorie: Etichetă:
 

Descriere

Miros Proaspăt De Brad Și Orhidee La Ghiveci Cu 3 Fire.

Conține un vas din ceramică cu motive în relief,  o orhidee Phalaenopsis la ghiveci cu 3 fire,  crenguțe din brad, citrice deshidratate, conuri de brad și ilex.

Un cadou de Crăciun cu orhidee phalaenosis este alegerea perfectă pentru zilele de sărbătoare ce vor urma! După epuizarea zilelor de sărbătoare orhideea la ghiveci poate fi mutată singură într-un colț luminos al locuinței pentru a crea bună dispoziție tot timpul anului.

Acest aranjament este compus dintr-o orhidee cu 3 fire, brad și accesorii. Trimite magia sărbătorilor de Crăciun prin intermediul florăriei noastre din Focșani. Livrarea la adresă se poate face în orice colț al județului Vrancea de către un angajat experimentat al florăriei. Aranjamentul va fi transportat în condiții optime și va fi livrat păstrând o etichetă studiată de-a lungul timpului și nu în ultimul rând având grijă de elementul surpriză.

Instructiuni de îngrijire pentru orhidee.

După epuizarea sărbătorii de Crăciun vă puteți delecta în continuare de frumusețea unei orhidee la ghiveci înalte cu 3 tije și foarte multe flori.

Orhideea la ghiveci iubește lumina indirectă. Ea prosperă atât în lumină naturală cât și în lumină artificială. Puteți citi acest articol cuprinzător pentru instrucțiunile detaliate de îngrijire ale orhideei la ghiveci.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aranjament De Crăciun Cu Orhidee În Vas Ceramic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *