Aranjament Cu Orhidee La Ghiveci Și Brad În Vas Metalic

285 lei

Nu este momentan în stoc

Stoc epuizat

SKU: EMA-12 Categorie:
 

Descriere

Miros proaspăt de brad pentru a completa atmosfera de sărbatori din casa ta!

Conține un vas metalic cu tematică de iarnă, o orhidee Phalaenopsis la ghiveci cu 3 fire, 3 decorațiuni din masă lemnoasă, crenguțe de brad natural, 2 conuri de brad, 1 ram măceșe si o bandă textilă rustică.

Aranjament tematic de crăciun din brad natural și accesorii naturale. Această decorațiune are miros specific dat de ramurile de brad. Această decorațiune va fi construită special pentru dumneavoastră înainte cu puțin timp înainte de livrare.

Mamele iubesc orhideele la ghiveci dintr-un motiv simplu, sunt mai practice. Orhideele la ghiveci poate înflori în fiecare an și aduce astfel bucurie privindu-le mulți ani la rând.

Nu necesită îngrijire specială. Orhideea trebuie hidratata cu apa aflată la aceeași temperatură, nu udați cu apă direct de la chiuvetă. Instrucțiunile detaliate de îngrijire a orhideelor le găsiți aici.

Puteți alege să trimiteți acest aranjament cu tematică de sărbători pe raza întregului județ Vrancea. Livrarea o vom face la data și intervalul pe care îl alegeți în momentul efectuării comenzii.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aranjament Cu Orhidee La Ghiveci Și Brad În Vas Metalic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *