Aranjament cu orhidee și mușchi în vas din metal argintiu

285 lei

Nu este momentan în stoc

Stoc epuizat

SKU: EMA-170 Categorie:
 

Descriere

Orhidee la ghiveci așezată într-un vas metalic argintiu.

Conține următoarele flori și accesorii:

O orhidee Phalaenopsis la ghiveci cu 3 fire în diferite culori, mușchi natural și un vas din metal vopsit în argintiu.

Vasul din metal este importat din China iar orhideea și mușchiul sunt cultivate în Olanda.

Diversificăm oferta de aranjamente cu orhidee Phalaenopsis la ghiveci prin adăugarea de suporturi din vase metalice. Un astfel de aranjament va adăuga un aer boem locuinței iar vasul din metal poate rămâne ca piesă de decor pentru mai multe decenii și de ce nu poate fi lăsat ca moștenire urmașilor.

Un astfel de aranjament poate fi dăruit acolo unde știți că destinatara apreciază plantele la ghiveci. Poate ați remarcat când ați fost ultima dată în vizită la ea că ferestrele sunt decorate cu plante iar jos pe parchet în sufragerie tronează o Dracaena sau o Areca. Această persoană va ști cu siguranță cum să întrețină aceste plante și să se bucure de aranjament chiar și mai mulți ani la rând.

Acest aranjament poate înfrumuseța livingul destinatarei pentru mulți ani.

Dacă știți că destinatara are deja o colecție de plante în locuință va ști cu siguranță să îngrijească această construcție florală.

Orhideelor la ghiveci le priesc spațiile din apropierea ferestrelor. Se recomandă ca lumina să ajungă la flori atunci când intensitatea acesteia este mai scăzută. Aceste plante iubesc estul și vestul tocmai din acest motiv. Nu este indicat să așezați aranjamentul spre nord acolo unde lumina solară nu ajunge deloc. În antiteză, trebuie evitată poziționarea aranjamentului pe sud acolo unde lumina ce este de lungă durată și poate deveni extrem de puternică.

Udarea orhideei se poate face prin scoaterea plantei din vasul metalic și scufundarea rădăcinei cu tot cu vasul din plastic în apă la temperatura camerei. O alternativă este adăugarea de circa 70 ml de apă odată sau de două ori pe săptămână direct în vasul mic.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aranjament cu orhidee și mușchi în vas din metal argintiu”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *