Aranjament cu orhidee la ghiveci și mușchi în vas din metal auriu

305 lei

Nu este momentan în stoc

Stoc epuizat

SKU: EMA-168 Categorie:
 

Descriere

Orhidee la ghiveci într-un vas din metal auriu.

Acest aranjament are în componență următoarele.

O orhidee Phalaenopsis la ghiveci în culori diverse, mușchi natural și un vas din metal vopsit în auriu.

Planta și mușchiul sunt cultivate în Olanda iar vasul din metal auriu este importat din China.

Surpride persoana dragă oferindu-i în dar acest aranjament boem cu o orhidee la ghiveci și mușchi natural într-un vas antichizat din metal. Este o surpriză florală potrivită pentru o persoană iubitoare de plante cu flori. Aceasta va ști cu siguranță micile secrete pentru îngrijire și se bucura mult timp de cadou.

Orhideea Phalaenopsis la ghiveci este una dintre cele mai populare plante cu flori din lume. Poate fi găsită în nenumărate culori și variații. Orhideea Phalenopsis poate fi crescută în așa manieră încât să prindă forme spectaculoase cum este de exemplu orhideea Formidablo crescută de Optiflor. Acest aranjament va include o minunată orhidee în formă clasică cu 3 tije ce are până la 30 de flori. Culoarea poate fi de un alb pur, mov, galben, roșu și de diferite mixturi, așa cum se regăsesc și în catalogul nostru cu flori online. Menționați în comandă dacă aveți o preferință și în funcție de stoc o putem onora.

Livrare la domiciliu în Focșani în 1-2 ore de la momentul efectuării comenzii online.

Aranjamentul va fi transportat într-un recipient potrivit pentru a ajunge la destinatar exact cum este în fotografie. Va fi manipulat cu grijă și va fi dăruit în fața intrării în locuință sau la recepția instituție. Atât orhideea cât și mușchiul vor fi hidratate pentru a nu fi necesară udarea pentru cel puțin 4 zile. În funcție de temperatura și umiditatea unde va fi așezată planta, udarea se face odată sau de două ori pe săptămână.

Aveți în vedere să așezați aranjamentul în apropierea sau direct pe pervazul unei fereastre care primește lumină solară la apus sau la răsărit. Nu este indicată poziționarea pe nord sau în lumina directă și puternică specifice ferestrelor orientate spre sud.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aranjament cu orhidee la ghiveci și mușchi în vas din metal auriu”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *